Kattints a képre!!

Alaposan rájár a rúd a sényőiekre. Az NB III-as csapatot az őszi szezonban már annyi súlyos sérülés sújtotta, mint az előző két évadban összesen. Ignéczi Martin, Matyi Zoltán és Vámos Márk, valamint a korábban kidőlt Fabu Márton után a vasárnapi, BVSC elleni hazai összecsapáson (0-3) Erdei Andrást szállította el mentő a pályáról.

Erdei András súlyos sérülést szenvedett Fotó: Fazekas Ármin

A huszonöt éves, nyáron érkezett középpályás negyedóra játékot követően többszörös bokatörést szenvedett, felépülése hosszú hónapokat vesz igénybe.

– Most már jobban vagyok, főleg a vasárnaphoz képest – szolgált helyzetjelentéssel hétfő délelőtt Erdei András. – Fekvőgipsz van rajtam, ami négy-hat hétig ágyhoz köt, egyelőre még bizonytalan, szükség lesz-e műtétre, ez a további vizsgálatoktól függ. Próbáltam talppal elhúzni a labdát, az ellenfél egyik játékosa rácsúszott a jobb lábamra,:a meccs után üzent, hogy sajnálja a történteket, nem akart szándékosan sérülést okozni, ezt nem is feltételezem. Nem volt soha még csak hasonló problémám sem, még komolyabb húzódásom sem, úgy látszik, ez volt megírva. Persze, el vagyok keseredve, mert nehéz helyzetben vagyunk és egy ideig biztos nem tudok segíteni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .