Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Kéz a kézben: a sárga mezes sonkádi csapat legutóbb bravúros győzelmet aratott, míg a Csengersima eddig hibátlanul menetel Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 3. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Sonkád–Nyírvasvári

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Most kell szerénynek maradni és ugyanolyan komolyan venni a folytatást, mint tettük azt legutóbb Gyarmaton. És hátha már hazai pályán is el tudunk végre érni egy jó eredményt.

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – Ellenfelünk legutóbbi eredménye tiszteletet parancsol, ráadásul hazai pályán bizonyíthat, úgyhogy nem babazsúrra készülünk! Ezzel együtt csapatomat képesnek tartom arra, hogy sikeres legyen az első turné!

Tisztaberek–Szatmárcseke

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Baj van! Égen-földön nem találok gyorsan felszívódó szőlőcukrot, így egy százszázalékos csapat ellen fel kel kötnünk a gatyát!

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – A két együttes jól ismeri egymást, több edzőmérkőzést játszottunk és nyilván fogunk is még vívni egymás ellen, úgy gondolom, a pillanatnyi forma fog dönteni.

Vasárnap

Ópályi–Csengersima

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Nagyon nehéz feladat előtt állunk ismételten, de már többször bizonyítottuk hazai pályán a Sima ellen, hogy tudunk kellemetlen pillanatokat szerezni neki. Bízunk abban, hogy nem most szakad meg ez a sorozat velük szemben.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Ópályiból még nem sikerült elhozni soha a három pontot, mert hazai csapat ellenünk oroszlánként szokott küzdeni. Most nem is lehet más célunk, minthogy megtörjük ezt a rossz sorozatot.

Őr–Fehérgyarmat

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Ismét egy erős csapatot fogadunk, bár számunkra ismeretlen a Gyarmat, ettől függetlenül szeretnénk pontot szerezni.

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Nagyon elrontottuk a nyitányt, amit mihamarabb feledtetni kell! Azon leszünk a héten, hogy a fejekben rendet tegyünk, és tiszta lappal vágjunk neki a folytatásnak.

Milota–Vámosoroszi

Elek László, a Milota edzője: – Két meccs alatt tizenhárom gólt kaptunk… És most jön a csoport egyik legerősebb csapata! Mit lehet ezek után tippelni? Megpróbálunk minél jobban védekezni és kevesebb hibával, hogy ne szaladjunk bele ismét egy sokgólos zakóba. A realitás és az erőviszonyok eldöntenek mindent, felesleges erről többet beszélni.

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A hazaiak nem kezdték túl jól a bajnokságot, így értelemszerűen biztosan javítani szeretnének, ezért nem lesz könnyű mérkőzés. Ha olyan lesz a hozzáállásunk, mint az előző két meccsen, akkor győzelemmel hagyhatjuk el a játékteret.

Encsencs–Kocsord

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – Nagyon ránk férne a sikerélmény, mindent megteszünk azért, hogy megszerezzük első győzelmünket a bajnokságban.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – „Pontosan” szeretnénk távozni az encsencsi katlanból, de ehhez a hétvégén látottakhoz képest sokkal jobb játékra lesz szükség.

Szabadnapos: Nagydobos.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .