Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport hetedik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A kék mezes sényői Jócsák Dávid elől még a levegőt is igyekeztek elszívni a zuglóiak Fotó: Steványik Gergely

Az – Urbán Flórián irányította – éllovas BVSC kirobbanó formában indította az idényt, egy kivétellel valamennyi eddigi mérkőzést megnyerte, és veretlenégi sorozata nem szakadt meg Sényőn sem. A találkozót megtekintette Őze Tibor, a Nyíregyháza korábbi edzője, illetve Kisteleki István, egykori MLSZ elnök, akik alighanem a zuglóiakat kísérték el. Mindjárt a találkozó elején cserélni kényszerült a házigazda: Erdei András súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, mentő szállította el Kapacina Valer váltotta. A sorscsapás félóra múltán fokozódott, az esélyesebb vendégek vezetést szereztek, miután a második félidőben tovább két újabb góllal növelték előnyüket, biztossá vált újabb sikerük.

Ugyanakkor a Kisvárda II. döntetlent játszott a Füzesgyarmat otthonában.

NB III., Keleti csoport: 7. forduló

Sényő-Carnifex–BVSC-Zugló 0–3 (0–1)

Sényő, 103 néző, v.: Szigetvári M. Sényő: Szondi L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D., Erdei A. (Kapacina V.), Toldi A. (Sógor Cs.), Jócsák D. (Kapacina K.), Farkas M. (Nagy Z.), Barta G. (Schmidt P.), Sztankó D., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor

Gól: Tóth K. (33.), Nádor M. (56., 62)

Imrő László: – Gratulálok a vendégcsapatnak! Az első félidőben megvoltunk, a másodikban szétestünk! Elől ismét sikerült kihagynunk a kihagyhatatlan helyzeteket, viszont azt meg kell jegyeznem, ha a játékosokat eltiltják, amikor hülyeséget csinálnak, akkor mást is el lehetne! A súlyos sérülést szenvedett Erdei Andrásnak jobbulást kívánunk! Ilyenért az NB I-ben azonnal piros jár, nálunk csak sárga!

Füzesgyarmat–Kisvárda Master Good II. 1–1 (0–0)

Kisvárda, v.: Újhelyi T. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan, Králik, Rubus, Sikorszki – Bíró R., Szőr – Heles, Kirjuhin (Honcsar, a szünetben), Czérna – Nagy M. K. Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Nagy M. K. (0–1) a 61., Popescu (1–1) a 82. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .