Kattints a képre!!

A csengeriek már tavasszal is előszeretettel dobták harcba a tini titánokat, ők pedig a megyei egy őszi idényének negyedik fordulójában igazán emlékezeteset domborítottak.

Peterman Péterrel (piros mezben, csapatkapitányi szalaggal) madarat lehet fogatni, aki néhány perc játék után pályafutása első gólját szerezte a „nagyok” között Fotó: Lőrincz Zsolt

A szatmáriak 5–0-ra nyertek szombaton a Balkány elleni hazai összecsapáson, a gólokat Nyéki Kevin (18 éves), Oláj Erik (18), Jónás Gergely (17), Peterman Péter (16) hintette, a kakukktojás a szintén betaláló Barcsay Márk, aki a maga huszonnyolc esztendejével mindennek számít csak öregnek nem. Kisebbfajta kuriózum, hogy a négy fiatal összesen nincs hetven éves! Peterman Péter külön megér egy misét: a 83. percben csereként bevetett ifjonc kisvártatva berámolta felnőtt pályafutása első gólját – belső védőként!

– Bemelegítésnél kicsit izgultam, aztán reméltem, hogy be fogok állni, nagyon vártam a lehetőséget, szerettem volna bizonyítani, hogy számíthatnak rám – újságolta Peterman Péter, a csengeriek saját nevelésű üdvöskéje. – Azzal küldtek be, hogy már ne kapjunk gólt, arról végképp nem álmodoztam, hogy én is betalálok: szélről érkezett a beadás, éreztem, hogy menni kell és jött is labda a hosszúra, amit sikerült befejelni. Ritkán szerzek gólt, úgyhogy tudtam értékelni, rendkívül boldog vagyok, na. Édesapám és a húgom kint voltak, ők is nagyon örültek, bár kicsit messzebb ültek, a végén azért apu és otthon anya is megdicsért. Feldobott, nem is kicsit, hogy ilyen jól alakult a meccs: szeretnék majd magasabb szinten játszani, minden edzésen ott vagyok, szerencsére jól megy a tanulás is, főleg anyu ezt favorizálja, de a focit is támogatják a szüleim.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .