Kattints a képre!!

A lecke igazán fel van adva. A Sényő-Carnifex az élen nyomuló, veretlen BVSC-Zuglót fogadja vasárnap (kezdés: 16 óra) az NB III. Keleti csoport hetedik fordulójában.

A kék mezes sényői csapat védelmére is nehéz teher hárul Fotó: facebook/deac

A fővárosiak szerepléséről mindent elárul, hogy öt győzelem mellett a Loki II. elleni idegenbeli döntetlen az eddigi produkciók statisztikája, ami tehát több, mint fényes. Mindeközben a szabolcsiak egyelőre a tizenhetedik helyen táboroznak, ráadásul egyelőre a gólok is hiányoznak: utóbbi két fellépésén nem talált az ellenfél kapujába a házigazda.

– Egy újabb nehéz megmérettetés vár ránk, és megint nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Ugyanakkor hazai pályán nagy szükségünk lenne a bravúrra, jelen esetben akár a pontszerzés is annak számítana. Fegyelmezett játék mellett a korábbinál gólratörőbb teljesítményt kell nyújtanunk mindennek érdekében, amit azért nem olyan könnyű megvalósítani a listavezetővel szemben.

Ugyanakkor a harmadik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. a – a tabellán tizenkettedik – Füzesgyarmat vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .