Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport második fordulóját rendezik hétvégén.

A nyitányon játszott szomszédvári rangadó után a piros mezes apagyi és a leveleki csapat tovább küzd a minél jobb szereplés érdekben Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 2. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Szakoly–Nagykálló

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – Az elmúlt mérkőzés utolsó perceiben elért gólok és a vele járó boldogság remélem, kellő lendületet ad a csapatnak ahhoz, hogy behúzzuk a Nagykálló elleni derbit.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Tudvalévő, a két csapat meglehetősen jól ismeri egymást, hogy ez milyen formában köszön vissza a mérkőzésen, arra magam is kíváncsi vagyok. Szeretnénk „pontosan” távozni.

Tiszalök–Levelek

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Ideje lenne megmutatni az igazi arcunkat, hazai pályán csak a győzelem elfogadható!

Fabók István, a Levelek edzője: – A hétvégén elért eredmény nem rossz, csak nem jó. Volt sok néző, cselek, gólok, szép megoldások, meg minden, ami kell egy szomszédvári derbihez. Küzdöttünk rendesen, mint Gáspár Zsolti az abc-vel, de csak iksz lett a vége. Tudom, amit egy nagy talentumunk mondott: a szerencséhez is kell egy jó adag szerencse. A hétre tervezett munka annyiban módosult, hogy néhány játékosunk felvételizett az ELTE esés szakára. Biztos, ami biztos. De van egy ősi kannibál mondás, miszerint, ami mozog az ehető, ami meg ehető az meg már nem mozog. Ezért halkan megsúgom, aki nem úgy fog mozogni Tiszalökön, az megy bele a levesbe!

Vasárnap

Apagy–Kék

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Döcögősen indultunk, kerestük a játékunkat, most itt a lehetőség hazai pályán a javításra. Sajnos, sok játékosomat kell nélkülöznöm, de megoldjuk. Ellenfelünk új edzővel, jól kezdte a szezont, így ez a lendület mindenképpen veszélyes lehet.

Borza László, a Kék edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, a hazaiaknak van több vesztenivalójuk, ettől függetlenül nem adjuk olcsón a bőrünket. A pontszerzésnek nagyon tudnék örülni.

Ófehértó–Nyírlugos

Gresu Mihály, az Ófehértó edzője: – A nyitómeccset el kell felejteni, szeretném, ha csatáraink megtalálnák a góllövő cipőt, mert nagy szükség lenne rá.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A sporttárs tönkre vágta csapatunkat a két kiállítással a nyitómeccsen. Nehéz lesz őket pótolni, de mindent elkövetünk, hogy sikeresek legyünk.

Geszteréd–Tiszavasvári

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Jó csapatot fogadunk első hazai mérkőzésünkön, nem mi vagyunk az esélyesek, de tisztességesen készülünk és igyekszünk átmenteni a nyitányon mutatott formánkat.

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk a nyitányon, remélem, ezt a ritmust tartjuk és pontokkal tudunk hazatérni.

Biri–Kálmánháza

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Tiszteljük a Kálmánházát, de itthon kell tartanunk a három pontot!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Nem úgy sikerült kezdenünk a szezont, ahogy elterveztük, remélhetőleg tanulunk a hibáinkból és már a hétvégén a szebbik arcunkat tudjuk mutatni. Nem vár ránk könnyű mérkőzés Biriben, Dankó Zsoltiék jó brigádot alkotnak, viszont mi is többre vagyunk képesek a múlt heti teljesítményünknél, ezt kell bizonyítanunk vasárnap!

Kótaj–Rakamaz

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon jó rajtot vettünk, hazai pályán pedig szintén a győzelemre törekszünk, noha természetesen tiszteljük a nagy múltú Rakamazt.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Nagy a valószínűsége, hogy nem fogunk öt gólt rúgni, reménykedem benne, hogy nem is kapunk hatot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .