Kattints a képre!!

Öreg harcos nem vén harcos. Persze, Gazdag Attila nagyon messze áll a „véntől”, negyvenöt évesen inkább az örökifjú jelző dukál számára.

Gazdag Attila (bal szélen) a korábbi nagyszerű játékos, Fecsku István és unokaöccse társaságában – no meg a kis lánykoszorúval egyeemben Fotó: magánarchívum

Mindenesetre még mindig érzi a kaput, akárcsak fénykorában. A Petneháza megyei harmadosztályú brigádjának frontembere (még mindig…) két gólt rámolt be a Nyírség csoport vasárnapi nyitófordulójában a Máriapócs elleni mérkőzésen. Szóval, van benne spiritusz továbbra is.

– Az igazsághoz tartozik, hogy kétszer rúgtam kapura és mind a kettő gól lett – árulta el Gazdag Attila, aki az újjávarázsolt katlanban léphetett színre. – Nagyon jó volt újra a petneházi pályán játszani főleg úgy, hogy győztesen hagytuk el a gyepet. Nagyon sokat kell még javulnunk játékban és akarásban, hogy ismét szép eredményeket érjünk el.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .