Kattints a képre!!

Noha a java még hátra van, annyi szent, a megye kettő Pannónia Zrt. csoportban mindjárt a nyitóforduló „megszülte” az őszi szezon egyik legőrületesebb összecsapását.

A sárga szerelésben játszó szakolyiak nem akármilyen meccset nyertek Fotó: tudósítónktól

A Rakamaz–Szakoly (5–6) mérkőzés 88. percében 5–3-ra vezetett a házigazda, a végén mégis az újonc vendégcsapat nyert, amely három minutum leforgása alatt három gólt berámolva fordított! Közben a hazaiak Parádi Botond kiállítása miatt emberhátrányba került…

A győztes gólt Nagy Tamás, a szakolyiak nyári szerzeménye préselte be: a harmincegy esztendős szélső alighanem pályafutása legfordulatosabb találkozójaként élte meg a történteket.

– Jól kezdtük a mérkőzést, hamar vezetést is szereztünk, utána is voltak lehetőségeink, mezőnyfölényben játszottunk, aztán mi kaptuk a gólokat – ecsetelte az eseményeket Nagy Tamás. – A szünetben beszéltük, hogy ezt a meccset meg tudjuk nyerni, igaz az ellenfél tizennégy fővel volt… A második félidőben is nyomás alatt tartottuk a Rakamazt, mégis gólt kaptunk 4–1, majd 5–3 után is éreztük, hogy legalább a döntetlenre rászolgálnánk. Végül győzött az igazság és az a csapat nyert, amely többet dolgozott érte.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .