Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport hatodik, hétközi fordulójában a Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

Ilyet is ritkán látni NB III-as meccsen: Debrecenben telt ház előtt játszott a Sényő! Fotó: Steványik Gergely

A tabella második felében rekedt, felzárkózni igyekvő csapatok csatájára – kellemes meglepetésre, mert elszoktunk ettől a harmadik vonalban (is) – népes szurkolósereg lepte el a lelátót: az esti gólyabálra meccsel hangoltak a debreceni egyetemisták… A nézőcsúcs feldobta a lendületesen kezdő, jő erőkből álló – az előző idényben ezüstérmes – hazaiakat, akik a találkozó elején vezetést szereztek, mégpedig az exnyíregyházi Trencsényi Bence jóvoltából.

A szabolcsiak fokozatosan felvették az „utazósebességet”, a kiegyenlített játék közben a semmiből növelte előnyét a DEAC. A szünet után a sényőiek bevetették a néhány órával korábban igazolt Sztankó Dávidot – mindhiába, a jobb oldali szögletet követően kapott fejesgól végképp eldöntötte az összecsapást. A hajrára még egy esemény maradt: a látogatók újoncot avattak a tizenhét éves Nagy Zoltán pályára küldésével, ő és a korábban lecserélt Sógor Csaba először szerepelt NB III-as meccsen.

A Kisvárda II. biztosan nyert hazai pályán a Békéscsaba II. ellen.

Debreceni EAC–Sényő-Carnifex 3–0 (1–0)

Debrecen, 1600 néző, v.: Németh G. Sényő: Szondi L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Barta G., a szünetben), Erdei A., Kapcina K. (Jócsák D., 63.), Farkas M., Schmidt P. (Nagy Z., 83.), Sógor Cs. (Sztankó D., szünetben), Kapacina V. (Toldi A., 63.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Trencsényi B. (9.), Bidzilya (44.), Papp F. (58.)

Imrő László: – Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Összehoztunk két ártalmatlan szituációból két szögletet, természetesen mindkettőből gólt kaptunk. Elöl pedig továbbra is veszélytelenek vagyunk az ellenfél kapusára, így nem is születhetett más eredmény.

Kisvárda Master Good II.–Békéscsaba II. 4–0 (1–0)

Kisvárda, v.: Vinter. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan, Králik, Rubus, Sikorszki – Bíró R. (Honcsar, 73.), Szőr – Heles (Simon M., 64.), Bjelalov (Kirjukin, 64.), Czérna (Adu, 73.) – Nagy M. K. (Bokor M., 83.). Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Heles (1–0) a 3., Nagy M. K. (2–0) az 51. percben. Avetiszjan (3-0), 0 70. percben, Honcsar (4-0), a 78. percben.

Kocsis János: – Góllal kezdtük a mérkőzést, ez meg is adta a mérkőzés alaphangját. Nagyon sok lehetőségünk volt, hogy már az első játékrészben megszerezzük a második vagy a harmadik gólt. Ez a második játékrészben sikerült, mert egyénileg és csapatként is remek teljesítményt nyújtottunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .