Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulóját rendezik hétvégén.

A mándoki „retesz” jól zárna a Nyírmeggyes elleni meccsen Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 4. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tarpa (4.)–Nyírbéltek (5.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük a három pontot és javítsuk a múlt heti hibánkat.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű dolgunk Tarpán, mert fiatal, lendületes csapat vár ránk, amely mindenkire veszélyes. De mi sem feltartott kézzel megyünk, mindent megpróbálunk a siker érdekében.

Nagyecsed (14.)–Kállósemjén (2.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Ismét egy jól szereplő csapattal találkozunk, amely kifejezetten eredményesen kezdte a szezont. De engem ez egyáltalán nem lepett meg, a mi produkciónk viszont, sajnos, elmaradt a tervezettől. Keressük az okokat, remélem, hétvégére meg is találjuk!

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nehéz mérkőzésre számítunk, az Ecsed valószínűleg egy lapra fog feltenni mindent, de úgy gondolom, az aduász nálunk lesz. Ha jól keverjük a lapokat, ponttal vagy pontokkal fogunk távozni.

Csenger (10.)–Balkány (12.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Megpróbálunk javítani az eddigi mérlegünkön és hazai pályán eredményesen szerepelni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Két nálunk erősebb játékoskerettel rendelkező csapattól, a Mátészalkától, majd a Szpari II-től kaptunk ki, hozzáteszem mindkét meccsen megvolt az esélyünk a pontszerzésre, ha hátul jobban koncentrálunk elől pedig berúgjuk a helyzeteket. Még két csapat van, a Kállósemjén és az Újfehértó, amelyek érzésem szerint kiemelkednek a mezőnyből, a többiek ki-ki meccset játszanak egymással – hasonlóra számítok Csengerben. Bízom a fiúkban, hogy azokat a hibákat, amiket elkövettünk, sikerül kijavítani és pontot, pontokat tudunk szerezni.

Nyíregyháza Spartacus II. (7.)–Ibrány (13.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Az eddig lejátszott mérkőzéseinkről elmondható, hogy hétről hétre tudtunk előrelépni a játékban. Ez legutóbb már eredménnyel is párosult, ami remélem lendületet ad a fiataljainknak. Megfelelő hozzáállással és motivációval készülünk a hétvégére.

Kató István, az Ibrány edzője: – Nagyon sok gonddal küszködtünk az elmúlt héten, a papírforma alapján ennek a meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, de természetesen szeretnénk javítani helyzetünkön.

Mátészalka (8.)–Austria Juice-Vásárosnamény (9.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az elmúlt időszakban mutatott eredmények abszolút azt támasztják alá, hogy egy nagyon acélos támadósorral rendelkező Naményt fogadunk, amely szervezett, jól felkészített csapat benyomását kelti. Nekünk viszont ugyanazt a taktikus, fegyelmezett játékot kell „kivinni” a pályára, amit az előző időszakban tapasztaltunk. És természetesen otthon szeretnénk begyűjteni a három pontot, lehetőleg kiszolgálva közönségünket.

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Nagyon jó formába lendült, erős csapathoz látogatunk. Igaz, hogy lesznek hiányzóink, de mindent megteszünk a sikeres szereplés érdekében.

Nyírmeggyes (16.)–Mándok (6.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, az előző fordulóban kapott pofon felébresztette a társaságot és hétvégén megfelelő hozzáállással fogunk pályára lépni. Ha így történik, gyarapíthatjuk a pontjaink számát.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Az Újfehértó főtáblás szereplésével nekünk egy bajnoki kimaradt a múlt hétvégén. Előtte pozitív irányba alakult a csapat formája, ezért nem örültem a pihenőnek. Remélem, sikerül legalább olyan hozzáállással folytatni, mint a Namény ellen, talán így lehet esély Nyírmeggyesen a pontszerzésre.

Vasárnap

Nagyhalász (15.)–Újfehértó (3.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A bajnokság egyik legjobb, egyben bajnokesélyes csapatát fogadjuk. Remek kvalitásokkal rendelkezik az újfehértói csapat, stabil háttér, attraktív játékoskeret, kiváló edző. Szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot azzal, ha azt mondom: ezen a meccsen az esélytelenek nyugalmával játszhatunk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz most okosat mondani, mert a bajnokság elején járunk és még becsapósak lehetnek az eredmények. A Nagyhalász biztos vagyok benne, hogy javítani szeretne, de mi is tovább akarjuk gyűjteni pontjaink számát.

A Nyírbátor–Kemecse mérkőzést november 26-án rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .