Kattints a képre!!

A kemecseieknek – kiváltképp Csáki Péter, Sándor Dávid duónak – nagyon bejött a nyáron lagzi, ősszel foci kombó. Mindkét játékosa ifjú férjként „tolja a szekeret”, ami alaposan meglódult: a megyei első osztályú együttes három győzelemmel indította a szezont, az eddigi szereplés maga a tökély.

Sándor Dávid édesanyjával is megosztotta örömét a Tarpa elleni meccs után Fotó: szabolcsfociinfo

Ráadásul a Csenger, Nagyecsed, Tarpa trió legyűrése vastagon kimeríti a bravúr fogalmát, szóval régen kezdett ilyen acélosan a Kemecse. Speciel a legutóbbi, Tarpa elleni összecsapáson (2-1) Sándor Dávid és Csáki Péter góljai szállították az újabb sikert, amivel a csapat a tabella élére rakétázott!

– Szerintem erre nem sokan gondoltak volna, mi sem igazán – elmélkedett Sándor Dávid, a Kemecse huszonhét éves középpályása, aki azt is megsúgta a tendencia folytatódik. Mármint újabb menyegző következik a közeli napokban, ami egyelőre jó ómen. – Játékostársunk, Hadházi Dávid pénteken nősül, naná, hogy ott leszünk. Szerintem már tavasszal látszott, hogy benne van a csapatban egy ütős szereplés esélye: a fiatalabb és rutinosabb játékosok kiváló elegyet alkotnak, plusz picit a szerencse is mellénk szegődött. Nem tizenegy emberből áll a csapat, mindenkire lehet számítani, megjegyzem egyszer sem álltunk még ki teljes kerettel. Nem tervezgetünk, majd május végén kiderül, mire jutottunk, annyi biztos, teher nincs rajtunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .