Kattints a képre!!

Minden a régi! Deskó Dávid újra ontja a gólokat, ami tőle megszokott mutatvány. Ámbátor volt egy „kis” törés a vásárosnaményi frontember pályafutásában: 2020 októberében a Gyulaháza elleni megye egyes bajnokin mentő szállította el a pályáról, mégpedig minden futballista rémálma – elülső keresztszalag szakadás miatt.

Már csak rossz emlék a korábbi súlyos sérülés, a jelek szerint Deskó Dávid ismét elkapta fonalat Fotó: három határ hírei

A felépülésre csaknem egy teljes év ráment. A huszonkilenc esztendős csatár az előző idényben tíz gólt szerezve „melegített be”, az aktuális évadban pedig – három fellépést követően – már hatszor köszönt be az ellenfeleknek. A szombati Nyírmeggyessel vívott „élvonalbeli” összecsapáson speciel öt gólt rámolt be.

– A sérülésem óta ez volt a legjobb meccsem, már csak a gólok száma miatt is – szögezte le Deskó Dávid, aki hosszú ideje a beregiek frontembere, gólgyárosa. – Lassan két éve történt, mit ne mondjak, keserves időszak volt, talán most jutottam el oda, hogy kezdem utolérni magam. A felépülésem után kicsit lassultam, akaratlanul is óvatosabb voltam, azt gondolom, most már csaknem teljesen sikerült ezt levetkőzni. Igazából legfőbb az egészség, a többi majd jön magától: persze, jó gólokat szerezni, ki nem vágyik erre, de nem számolgatok. Minél jobb eredményt érjünk el, a csapat pedig összeszokjon, mert nagyon sok fiatal beépítése a feladat. Egyelőre mi sem nagyon tudjuk, hová lőjük be magunkat a mezőnyben, az látszik, ki-ki meccsek várnak ránk…

Gólok minden mennyiségben: Deskó-dokumentum

Deskó Dávid rekordot rekordra gyártott már a megyei futballban: 2013 november 23-án például tizenegy gólt vágott a Nyírmeggyesnek. Három évvel korábban – a gergelyiugornyai Tiszamenti SE színeiben – nyolcszor köszönt be a Pap elleni másodosztályú fellépésen. Megesett, mégpedig 2015 augusztusában, hogy csereként beállva huszonnégy perc alatt hatszor vette be a tunyogmatolcsi kaput. Két esztendővel később ismét a Kótajjal babrált ki, az ominózus összecsapáson klasszikus mesternyolcassal búcsúztatta az őszi idényt. …és még ezt is lehet fokozni. Az első osztály 2017/18-as bajnoki évadjától úgy búcsúzott, hogy tizenkét gólt hintett a Kótajnak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .