Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport második fordulóját rendezik hétvégén. Mégpedig vérbeli El Clásico szerepel a programban: hosszú idő után ismét összecsap a Nyírkarász és a Gyulaháza, ami szűk térségünk egyik legpatinásabb párharca.

A szereplők változtak, de ami nem módosult: a Gyulaháza-Karász szomszédvári rangadó továbbra is a legpatinásabb párharcok közé tartozik a megyei futballban Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 2. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Záhony–Pátroha

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – A hétvégi mérkőzés után sok telefont kaptam, mindenki azt kérdezte, mi történt? A válaszom az volt: ami az előző szezonban csak a bajnoknak sikerült, azt most elértük az őszi első fordulóban – kikaptunk. Ezzel viszont már nem foglalkozunk, a szombati presztízsmeccsre készülünk, mivel a két Gombi elég jól ismeri csapatunkat… Ennek ellenére igyekszünk kifogni a szelet a vitorlájukból, győzzön a jobb!

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Szép éveket töltöttem el Záhonyban, a fogadtatással nem lesz semmi probléma. Mindkét csapat jelentősen átalakult a nyáron, a hazaiak pontatlanul, mi „pontosan” kezdtük a szezont: ha ugyanolyan győzni akarást, hozzáállást tapasztalok, mint a múlt héten, úgy gondolom, nehéz mérkőzésen pontokkal tudunk távozni.

Tuzsér–Vaja

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nem így terveztük az első mérkőzést, és itt nem csak a vereségre gondolok! Adós maradt a csapat azzal a játékkal és hozzáállással ami jellemző volt rá a felkészülés alatt. Itt van voszont az új feladat, lehetőség a javításra egy olyan csapat ellen, amely még rá tudott erősíteni a tavaly sem gyenge keretére és simán hozta a hétvégi rangadóját. A feladat tehát adott, hazai pályán meg kell mutatniuk a játékosaimnak azt az arcukat, ami miatt megtartottuk, vagy Tuzsérra hoztuk őket! A csapattól pedig olyan egységet és mentalitást várunk el, mint a felkészülési mérkőzések többségében! Csak így lehet esélyünk első bajnoki pontjaink megszerzésére.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Remélem, nem esünk ki a ritmusból a szombati meccs miatt, arra törekszünk, hogy a játékunk hétről hétre javuljon.

Vasárnap

Gergelyiugornya–Ajak

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Nem gondolom, hogy rossz eredménynek számít, úgy kezdeni a bajnokságot, hogy Pátrohán döntetlent játszunk. még, ha több gólszerzési lehetőségünk is volt a mérkőzésen. Szurkolóink kicsit csalódottak voltak, de azt nekik is tudni kell, bármennyire is erős a keretünk, nem fogunk minden meccset négy-öt góllal megnyerni. Vasárnap az Ajak ellen mutatkozunk be hazai környezetben, azt megígérhetem, a fiúk mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyják el a pályát. Nem számítok könnyű mérkőzésre a hétvégén, de nekünk otthon csak a győzelem az elfogadható.

Barati István, az Ajak edzője: – Valószínűleg a legnehezebb idegenbeli meccsünk következik, a bajnokcsapathoz utazunk, amely a nyáron tovább erősödött és még az átigazolási szezon sem ért véget. Tavasszal fegyelmezett, türelmes játékkal sikerült pontot szereznünk ellenük, idegenben nyilván nehezebb lesz, de az biztos, hogy megpróbáljuk.

Baktalórántháza–Tiszakanyár

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Nem úgy sikerült a bajnoki rajt, ahogy reméltük, hazai pályán mindenképpen javítani szeretnénk, ami azért nem lesz egyszerű feladat.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Fiatal csapat otthonába látogatunk, ahol nem lesz egyszerű dolgunk. Egyik csapatnak sem sikerült a jó rajt, de remélem, elkezdjük a pontgyűjtést.

Újdombrád–Szabolcsveresmart

Balla János, az Újdombrád edzője: – Egyszerű a feladat, folytatni, egyben javítani kell a múlt heti játékunkat!

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – A rajtot nagyon elrontottuk hazai pályán, de a feketeleves csak most következik a bajnokaspiránsok sorával, ahová az Újdombrádot is helyezem. Miben is bízhatok? Talán abban, hogy tisztességesen helyt állunk.

Ladányi TC–Fényeslitke

Sajtos Norbert, a Ladányi TC edzője: – Ha a csapatom ugyanolyan elszántsággal és akarással fog pályára lépni, mint a nyitányon, akkor meg tudjuk szerezni a három pontot – a megfiatalított Litkével szemben.

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Ellenfelünk nyitómeccse jól sikerült, ettől függetlenül, ha magabiztosan fogunk pályára lépni és kijavítjuk a hétvégén elkövetett hibákat, akár eredményesek is lehetünk.

Nyírkarász–Gyulaháza

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Ha a nyitómeccs első félidejében látott teljesítményt nyújtjuk, akkor nem lesz esélyünk, amennyiben a szünet utánit, akár a három pontot is megszerezhetjük.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Sajnos, megkopott már a régi El Clásicók hangulata, pedig gyerekként voltam olyan mérkőzésen, amelyre több, mint ezer néző jött ki. Bármi legyen is, becsülettel készülünk a szomszédvári rangadóra és szeretnénk itthon tartani a három pontot.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .