Kattints a képre!!

Ilyen is csak fényévente fordul elő: a Sényő-Carnifex – a Magyar Kupa országos főtábla második köre miatt – pihent hétvégén. Bezzeg szerdán pályára szólítják a szabolcsiakat, akiknek az NB III. Keleti csoport hatodik, a hétközi fordulójában a Debreceni EAC otthonában lesz jelenésük (kezdés: 16 óra).

Remélhetőleg minél kevesebbszer forog majd veszélyben a sényői kapu… Fotó: Fazekas Ármin

A hajdúsági egyetemisták hat, a sényőiek öt pontot szereztek eddig, ami azt sejteti, kiélezett, szoros összecsapásra van kilátás. Más kérdés, hogy a vendégeket változatlanul sérülések sújtják, ennek következében Ignéczi Martin, Fabu Márton, Matyi Zoltán és Vámos Márk sem bevethető.

– Bár a hazaiak sem kezdték jól az idényt, ettől függetlenül tisztában vagyunk azzal: a mezőny egyik legjobb csapata – szögezte le Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Egyértelmű, nehéz dolgunk lesz, azért bízunk a pontszerzésben, de ehhez határozott és fegyelmezett játékra lesz szükség.

Ugyanakkor a harmadik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. a – a tabellán huszadik helyén  tanyázó, sereghajtó – Békéscsaba II.-t fogadja (17.30).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .