Kattints a képre!!

Mint arról tudósításunkban beszámoltunk, a megyei másodosztály Nyírerdő csoport vasárnapi nyitófordulójában rendezett Tiszakanyár–Újdombrád (4–8) mérkőzés után a hazai egyesület elnöke „Az Újdombrád sportszerűségből nulla” nyilatkozattal kommentálta a pályán történteket.

A Tiszakanyár-Újdombrád meccs után adott hazai nyilatkozat reakciót szült Fotó: tudósítónktól

Balla János, az Újdombrád edzője az egyesület nevében reagált minderre.

– Tisztelt tiszakanyári sportelnök úrnak! Az Újdombrád SE vezetősége és játékosai sértőnek és érthetetlennek tartják egy magát valamire tartó sportvezetőnek ilyen megnyilvánulását. Tények: 8-10 nappal ezelőtt valóban megkereste időpontmódosítással klubunkat Háda Tivadar sportelnök. A változás elfogadása sajnos, saját csapatunk teljes létszámú kiállását tette volna bizonytalanná. Korábbi játékosunk lagzija volt szombaton, ahol több játékos és sportvezető meghívott vendégként szerepelt. Három másik játékosunknak 28-a munkanap volt, ezen események tudatában azt hisszük, sportszerű és felelős döntés született részünkről. Ami elgondolkodtató, hogy a sportelnök, aki tisztában van játékosai elfoglaltságával, miért nem korábban tesz lépéseket ez ügyben: vagy úgy van vele egy kistelepülés csapatának – amelynek pár játékosát „sportszerű” módon a téli átigazolási időben magához édesgeti – úgyis mindegy mikor játszik… Hát, ha ennyire sportszerű sportember, nyelje le a gombócot, amit ő készített elő!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .