Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport második fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A sárga mezes sonkádi csapat ezúttal az újonc Fehérgyarmat ellen veti küzdelembe magát, míg a Csengersima – az ugyancsak frissen feljutott – Őr ellen lép pályára Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 2. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Csengersima–Őr

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Hazai pályán csak a győzelem lehet a célunk.

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Erős csapat otthonába látogatunk, nem lesz könnyű dolgunk, de megteszünk mindent a pontszerzés érdekében.

Vasárnap

Nagydobos–Milota

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Az elmúlt hétvége után nehéz bármit is mondani. Két gólt rúgunk egy olyan csapatnak, amelynél még a gólszerzés is nehéz, ráadásul vezetünk is 2-0-ra, majd a végén mégis mi szomorkodunk saját hibáink miatt. Azért a dekoncentráció erős! Hazai pályán minél nagyobb szükség van a győzelemre. Nincs semmi kifogás, otthon semmi sem elfogadható – csak is a siker!

Elek László, a Milota edzője: – Valószínűleg a hazaiak a rosszul sikerült nyitóforduló után ellenünk mindenképpen győzelemmel terveznek. Nekünk most a legfontosabb a védelem megerősítése, a többit meglátjuk. Voltak már jó meccseink Nagydoboson, szeretünk ott futballozni, kulturált körülmények között.

Nyírvasvári–Tisztaberek

Paulik János, a Nyírvasvári edzője: – A meghosszabbított nyári szünet után szeretnénk itthon tartani a három pontot, és jó játékkal megörvendeztetni a kilátogató szurkolóinkat!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Mindkét csapat számára most kezdődik a bajnokság. Biztos, hogy mi még idény eleji formában leszünk, de azért mindent megteszünk egy jó meccs érdekében.

Fehérgyarmat–Sonkád

Geletey Zoltán, a Fehérgyarmat edzője: – Lesznek még hiányzók, de nagyjából sikerült kiegyenesedni. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható számunkra.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Egyelőre még nem tudjuk, az átalakult, újonc Gyarmat pontosan mire képes, ettől függetlenül hazai pályán nyilván mindent megtesz a jó eredmény elérése érdekében. Ha mi át tudjuk menteni azt a formát, amit a kupameccsen, illetve a bajnoki nyitányon mutattunk, a helyzeteket pedig végre berúgjuk, akkor lehet keresnivalónk.

Kocsord–Ópályi

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Baráti viszonyt ápol a két egyesület egymással. Fiatal, jó játékosok alkotják az Ópályit, egy-két idősebb játékossal kiegészülve. Plusz a két település közelsége és a két csapat közötti játékosmozgás miatt is rangadónak számít a mérkőzés, amelyet hazai közönség előtt szeretnénk megnyerni. Bárhogy is alakul a végeredmény, a lefújás után Brekit meghívjuk egy finom pörköltre!

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Ennek a mérkőzésnek lesz sava és borsa. Jól ismerjük az ellenfél játékosait, mivel nemrég még többekkel egy csapatban rúgtuk a bőrt, mindent meg fogunk tenni, hogy borsot törjünk az orruk alá.

Encsencs–Vámosoroszi

Bíró Zsolt, az Encsencs edzője: – A nyitómeccsen idény eleji formát mutattunk, de láttam biztató jeleket is, a második félidő alapján nyernünk kellett volna Ópályiban. Ez nem sikerült, hátha most igen, pedig a bajnokság egyik legjobb csapata érkezik hozzánk.

Imre Zsolt, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Köszönjük Riskó Tibor eddigi munkáját! Úgy néz ki, hétvégén már nélküle kell helytállnunk, habár nem végérvényesen távozik. Remélem, idegenben is olyan akarással lépünk pályára, mint amit itthon, a Nagydobos elleni nyitómeccsen 0–2 es állás után tapasztalhattunk, mert akkor jol szerepelhetünk. Gratulálok a csapatnak az első fordulóban aratott győzelemhez.

Szabadnapos: Szatmárcseke

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .