Kattints a képre!!

Mint ismert, a színeinket képviselő együttesek közül – amelyek a megyei selejtezőből jutottak a Magyar Kupa országos főtáblájára – egyedül a Mátészalkai MTK „maradt állva” a harmadik körre.

A szalkaiak készülnek és reménykednek a kedvező sorsolásban Fotó: facebook/mátészalkaimtk

A küzdelemsorozat ezen szakaszában fokozódik a tét: egyrészt bekapcsolódnak az élvonalbeli, valamint az NB II-es csapatok, így a Kisvárda Master Good, miként a Nyíregyháza Spartacus is, másfelől hagyományosan vízválasztó a következő forduló, amelynek sorsolását – információnk szerint – szerdán tartják, megelehetősen későn, 22.30-kor, az M4 Sport pedig élőben sugározza.

Mégpedig meghatározó az Amatőr Kupa-döntő szempontjából, ahol a két legtovább jutott megyei első, illetve másodosztályú egyesület léphet színre. Ebben a tekintetben egy másodosztályú, ugyanakkor tíz első osztályú klub a Mátészalka „riválisa”. A korábbi kiírások tapasztalataiból kiindulva, azon érintett csapat, amely ezt a kanyart „túléli”, szinte bizonyosan kvalifikálja magát a tavaszi fináléba. Nem véletlen, hogy a szalkaiak azért szorítanak, hogy hasonló játékerőt képviselő ellenféllel találkozzanak – lehetőleg hazai pályán. Ha ez a fohász nem talál meghallgatásra, jöjjön egy közönségvonzó NB I-es gárda…

Magyar Kupa: az országos főtáblán „állva” maradt megyei csapatok

Megyei I. osztály: Bölcske, Felsőzsolca, Monostorpályi, Mátészalkai MTK, Nagyatád, Nyergesújfalu, Pécsvárad, Szegedi VSE, Zalaszentgrót, DESZK SC, XV. Kerületi Issimo SE

Megyei II. osztály: Mezőörs

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .