Kattints a képre!!

Mint arról hírt adtunk, a Mátészalka szombaton kiharcolta a továbbjutást, vasárnap pedig az Újfehértó lépett színre a Magyar Kupa országos főtábla második fordulójában, amikor az NB III. Keleti csoportban szereplő Tiszafüredet fogadta – Tégláson.

A fehér mezes újfehétói csapat igyekezett felborítani a papírformát Fotó: tudósítónktól

A bajnokságban eleddig hibátlanul alakító újfehértóiak tehát magasabb osztályú ellenféllel szemben próbáltak maradandót alkotni. Az elszántság nem hiányzott, az első félidőben kifejezetten jól tartották magukat a szervezetten, fegyelmezetten futballozó „hazaiak”, akik a szünet után is derekasan próbálkoztak. A második játékrész elején Hudák Máté löketét bravúrral tornázta ki a füredi kapus, ehhez képest a 64. percben jött a hidegzuhany a hőségben. Szabó Viktor 12 méterről vette be a fehértói „ketrecet”, így a találkozó hajrájában kockáztatni kényszerült a Piskóti-legénység. A szabolcsiak méltó ellenfélnek bizonyultak, de nem sikerült egyenlíteni, sőt az utolsó pillanatokban újabb gólt kaptak – mindazonáltal emelt fővel búcsúztak a sorozattól.

A továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Újfehértó (megyei I. o.)–Tiszafüred (NB III.) 0–2 (0–0)

Téglás, 184 néző, v.: Tóth T. Újfehértó: Nagy M. – Csáki B. (Papp Cs.), Varga J. (Ács Á.), Simonka R., Mezei B. (Szilágyi Á.), Angyal N., Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Bencze Z.), Somogyi T. Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Szabó V. (64.), Skulka (90.)

Piskóti Zsolt: – Az első félidőben kicsit megilletődötten játszottunk, viszont a második játékrészben már mezőnyben és helyzetek számában is abszolút rendben voltunk. Sajnos, az első kapott gól nagyon rossz lélektani pillanatban jött, így a végén már az ellenfél kontrái veszélyesek voltak. Szégyenkezni valónk nincs, egy jó csapat ellen maradtunk alul.

 

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .