Kattints a képre!!

Sárosi Máté gólja ágyazott meg a Mátészalka győzelmének (2–0) a Hidasnémeti elleni kupamérkőzésen. A huszonhárom éves támadó az 54. percben talált be, majd Drabik Milán a „dudaszó” pillanatában rendezett el minden vitás kérdést.

Sárosi Máté és a szalkai csapat megdolgozott a továbbjutásért Fotó: facebook/mátészalkaimtk

Márpedig meglehetősen régen jutott ilyen messze a Magyar Kupában a szatmári egylet: az Ibrány, majd a borsodi brigád legyűrésével speciel az országos főtábla harmadik fordulójára készülhet. Ami egyben vízválasztó lehet, benne van a pakliban, hogy újabb siker esetén az Amatőr Kupa-döntő is „kinézhet” az MMTK számára…

– Belülről színvonalas meccsnek éreztem, ennél is lényegesebb, hogy az egész csapat odatette magát, mindenkin látszott, hogy nagyon akarja a sikert – taglalta Sárosi Máté. – A hőséggel is meg kellett küzdeni, igaz, a második félidőben emberelőnyben játszottunk, de így is meg kellett küzdeni a győzelemért, amit szerintem megérdemeltünk. Én kifejezetten szeretem a kupamérkőzéseket, más, mint egy bajnoki, van egyfajta varázsa, emellett mindig érdekes más megyéből érkezett csapattal találkozni. Persze, most mindenki azon agyal, mi lenne a legjobb számunkra: talán a többiek nevében is mondhatom, egy hasonló osztálybeli ellenfél, vagy egy NB I-es, lehetőleg nagy múltú csapat lenne az ideális a következő fordulóban, mindenesetre jó lenne továbbmenni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .