Kattints a képre!!

Hétvégén rendezik a Magyar Kupa országos főtábla második fordulójának mérkőzéseit. A színeinket képviselő Újfehértó az NB III-as Tiszafüred, míg a Mátészalkai MTK a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban szereplő Hidasnémeti ellen lép színre – egyaránt hazai pályán.

A fehér mezes újfehértói csapat a bajnokságban hibátlanul menetel, ezúttal a kupafronton domborítana Fotó: Imre Mónika

A szombaton játszó szalkaiak az előző idény végén az NB III-ból kiesett Hidasnémetit fogadják, amely két győzelemmel kezdett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban. A vasárnap –  a téglási „albérletbe „visszatérő – Újfehértó a harmadik vonal Keleti csoport jelenlegi szezonjában jól teljesítő, ötödik helyen táborozó Tiszafüreddel szemben törekednek bravúrra.

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Szombat (kezdés: 16.30)

Mátészalkai MTK (megyei I. o.)–Hidasnémeti (megyei I. o.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az előző szezonban még az NB III-ban szerepelt csapatot fogadunk, amelynek a gerince maradt, így erős, masszív ellenfélre számítok. Tisztában vagyok azzal is, hogy mire vagyunk képesek, az elmúlt két meccs mindenképpen önbizalmat kell, hogy kölcsönözzön, természetesen szeretnénk állva maradni.

Vasárnap (kezdés: 16 óra)

Újfehértó (megyei I. o.)–Tiszafüred (NB III.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Végre egy meccs, „otthon”! Téglásnak ezúton is köszönjük mind az edzéslehetőséget, mind pedig azt, hogy ezt a mérkőzést lejátszhatjuk ott. A pálya nem ismeretlen már, ráadásul idegenbe is elég sok szurkolónk nézi meg a csapat meccseit, ezért úgy gondolom, vasárnap szép számban látogatnak majd ki Téglásra. Az NB III. egyik legjobb formában lévő csapatát fogadjuk. Az szól mellettünk, hogy nyomás nélkül játszhatunk és a fiúk éhesek a sikerre. Mindent bele fognak adni, ebben biztos vagyok és, hogy ez mire elég az majd a végén kiderül!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .