Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport első fordulóját rendezik hétvégén.

A piros mezes Levelek, akárcsak a szakolyi csapat újoncként vág neki az idénynek Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 1. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszavasvári–Biri

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – A felkészülésünk úgy gondolom, jól sikerült. Nagyon várom a nyitányt, egyben kíváncsi vagyok arra, a csapat mit tud megvalósítani a közös elképzelésből. A mágnestáblán már megnyertük a meccset…

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Bravúrt értünk el a kupában, de nem tudom mennyit vett ki ez a fiúkból. Na, meg ahhoz a Tiszavasvárihoz látogatunk, amely véleményem szerint Szabó Zolinál a legjobb kezekben van!

Vasárnap

Kálmánháza–Kótaj

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Bár hazai pályán kezdünk, de egyből egy olyan csapattal, amely évek óta a bajnoki címért száll harcba. A Kótaj valószínűleg idén is hasonló célokért fog küzdeni, így nagyon fontos lesz, hogy már az első mérkőzésen is megfelelő koncentrációval játszunk végig. Sok új játékos érkezett hozzánk, átformálódott a keret, viszont úgy gondolom, még kell egy kis idő, hogy teljes mértékben összecsiszolódjon a társaság. A Kótajjal mindig jó mérkőzéseket szoktunk játszani, sosem megyünk ki feltartott kezekkel, ez most is így lesz! Mindent megteszünk, hogy eredményesen és jól szerepeljünk ellenük ezúttal is. Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom benne, hogy már a hétvégén megkezdjük a pontgyűjtést.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon jó mérkőzést várok a nyitányon, már csak azért is, mert mi mindig kiélezett mérkőzést játszunk Kálmánházán. Megpróbáltuk úgy megerősíteni a nyáron a csapatot, hogy esélyesként léphessünk pályára.

Ófehértó–Geszteréd

Gresu Mihály, az Ófehértó edzője: – Nagyon szeretnénk győzelemmel bemutatkozni, remélem a fiúk ennek megfelelően állnak hozzá a meccshez.

Horváth László, a Geszteréd edzője: – Mindkét csapat „ismeretlen” lesz számunkra, igyekszünk jó eredményt elérni a nyitányon.

Kék–Nyírlugos

Borza László, a Kék edzője: – Nem könnyű okosat mondani a bajnoki nyitány előtt, az pedig, hogy miként sikerült a felkészülés a pályán elért eredmények fogják megmutatni. Bízom a sikeres rajtban.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Első meccs, ilyenkor belead mindenki mindent, bízunk benne, hogy ponttal, vagy pontokkal térünk haza.

Levelek–Apagy

Fabók István, a Levelek edzője: – Nem mondom, hogy katartikus volt, de volt valami qatari feelingje a felkészülésünknek. Még a tökén is folyt a víz mindenkinek. Úgy gondolom, megfelelően sikerült erősítenünk és felkészülünk, de ez majd menet közben kiderül, hogy mire elég. Szereztünk pár játékost Ali babáról, igaz őket még nem láttam, mert elvesztettük a Foxpost-kódot. Nyílt titok, én is tárgyaltam Cristiano Ronaldóval, de nem minket választott: nem tudtam neki garantálni a hatósági áras üzemanyagot. Na, így nem kapott csak leveleki lakcím kártyát. A hétvégére, már csak két, nagyon fontos megválaszolatlan kérdés maradt. Az egyik, Vágási Ferit miért dobja le folyton a Windows, illetve Böhm bácsinak kell-e közös költséget fizetni?

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Újra szomszédvári rangadóval indítjuk a szezont, aminek személy szerint örülök. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hazai pályán biztos, hogy odateszi magát ellenfelünk. Úgy gondolom, ez nálunk is így lesz, valószínű, hogy egyéni villanások fognak dönteni.

Nagykálló–Tiszalök

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Szeretnénk az új szezont eredményesen kezdeni. A Tiszalök jól igazolt, de hazai pályán győzelemmel akarunk debütálni.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Mint mindenki, mi is szeretnénk jól indítani a szezont, bár tudjuk, nem lesz egyszerű dolgunk az átalakult Kállóval szemben.

Rakamaz–Szakoly

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Az elmúlt szezon gyötrelmes szereplése után újjáalakult csapattal vágunk neki a következő szezonnak. Szükségszerű volt a keret átalakítása, mert voltak, akik játszótéri homokozónak nézték az egyesületet: ezektől a játékosoktól természetesen elköszöntünk, helyükre nagyon sok fiatal, tehetséges labdarúgót igazoltunk. Velük, illetve kiegészülve korábbi csapat tagjaival, remélem, nyugodtabb és eredményesebb idényt tudunk produkálni. Fontos szempont, hogy ezek a fiatalok játéklehetőséget kapnak, és fejlődésük töretlen legyen!

Géczi Péter, a Szakoly játékos-edzője: – A nyári felkészülésnek vége, a hétvégén már pontokat osztogatnak, ezért elérkezett a tettek ideje, minden más mellékes.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .