Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulóját rendezik hétvégén. A Magyar Kupa országos főtábla második köre miatt a Mátészalka és az Újfehértó mérkőzéseit későbbi időpontban játsszák.

A kemecseiek a Nevem Zlatan mozival készülnek a Tarpa elleni megmérettetésre Fotó: szabolcsfociinfo

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 3. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyírmeggyes

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Most már el kell kezdeni a pontgyűjtést!

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Besűrűsödött a program, hisz hétköznap kupameccset játszottunk, két nap múlva pedig már ismét bajnoki. A Namény az első két fordulót elbukta, de ez nem téveszt meg minket, hisz tudjuk, az osztály egyik legjobb csapatához látogatunk. Mindent megteszünk a pontszerzés érdekében.

Kemecse–Tarpa

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Véletlenek nincsenek, ha még is, akkor az csak a véletlen műve lehet. A tarpai fiatalok férfivá értek az elmúlt szezon végére, ezt a szezont lendületesen kezdték – mi is. Будет так, как буде.

Oleg Lutko, a Tarpa edzője: – Nagyon jól kezdtük a bajnokságot, ezt szeretnénk folytatni. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Vasárnap

Balkány–Nyíregyháza Spartacus II.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Mátészalka elleni mérkőzés utáni nyilatkozatomban elfelejtettem megemlíteni, hogy Paráda spori kiválóan vezetett annak dacára, hogy kikaptunk. Más kérdés, akadtak a meccsnek olyan szakaszai, amelyek nem férnek bele a Szpari II. ellen. Ez is egy találkozó a sok közül, ugyanakkor mindent el fogunk követni, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Ezen a héten sem lesz könnyű dolgunk, biztos vagyok benne, hogy egy motivált, jól felkészített csapattal fogunk találkozni. Az első két forduló nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, ezen mindenképp változtatni szeretnénk.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kállósemjén–Csenger

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Két nehéz, de eredményesen sikerült meccsel bemutatkoztunk a megye egyben, úgy érzem, ezek után joggal lehetünk optimisták. Természetesen tiszteljük az ellenfelet, ugyanakkor bízunk abban, hogy itthon tatjuk a három pontot, és közönségünket kellőképpen ki tudjuk szolgálni.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Jó erőkből álló, hazai pályán különösen veszélyes csapathoz látogatunk, megpróbáljuk a mérkőzésből kihozni a lehető legtöbbet.

Nyírbéltek–Nagyecsed

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű feladat, ez egyértelmű. Tudjuk, az Ecsed sokkal jobb annál, mint az eddigi eredmények mutatják, mindemellett remélem a legutóbbi bajnokiból tanulva fejben és játékban is javuló tendenciát mutatunk, ellenkező esetben ráfázhatunk.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Sajnos, nem úgy sikerült a rajt, ahogy szerettük volna, de mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy ezen változtatni tudjunk a nagyon lelkes és nyilván motiváltan játszó bélteki csapat ellen.

Nagyhalász–Nyírbátor

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A tarpai meccsünk mélyen megérintett, de a jó oldalát nézve még mindig jobb, mintha ezt egy börtöninterjúban nyilatkoznám. Volt mit elemezni, javítani a héten, remélem a Nyírbátor elleni bajnokin ezek a dolgok már látszani fognak, és eredményesen zárjuk a fordulót.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Szeretném, ha mindenki átérezné, hogy ez a teljesítmény, amit eddig nyújtottunk nem méltó hozzánk. Ennek megfelelő hozzáállást akarok tapasztalni, nem titkolva, hogy a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára Halászban.

Az Ibrány–Mátészalkai MTK mérkőzést október 19-én, a Mándok–Újfehértó összecsapást november 16-án rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .