Kattints a képre!!

Kozma József hosszú pályafutása újabb sarokkövéhez ér: hétvégén – ha nem jön közbe semmi, sérülés ugyebár – bemutatkozik a megye kettőben.

Dodi egyelőre csak a batyut akasztotta szögre Fotó: tudósítónktól

Ebben az esetben a maholnap, szeptember elsején negyvenegy éves hátvéd a magyar labdarúgás valamennyi szintjén szerepelt – kivéve a harmadosztályt, amire még mindig van lehetősége. Dodi Játszott az NB I-ben (MTK, Nyíregyháza), az NB I B-ben (Veszprém, Pápa, BKV Előre), az NB II-ben (Baktalórántháza, Demecser, Nyíregyháza), az NB III-ban (Bakta), no meg a megyei első osztályban (Bakta, Gyulaháza). Ami nem példa nélküli, szűkebb pátriánkban is akad csaknem ehhez hasonló, nagy hirtelen – a jelenleg Gergelyiugornyát erősítő és edző – Illés Gyula, a szintén a Tisza-parti egylethez tartozó Szilágyi Norbert, vagy éppen a kállósemjéni kapus és tréner, Ovszijenko Volodimir, neve ugrik be, mindazonáltal sokan nem mondhatják el ezt magukról. És még ők sem fociztak a legalacsonyabb osztályban…

– Nehéz ezt abbahagyni, látom a pályatársakat, akik negyven felett stabilan játszanak, nem is akárhogy, és mindig szeretek futballozni – fejtegette Kozma József, aki a Nyírerdő csoportban érdekelt Gyulaházában vár bevetése a vasárnapi, Záhony elleni nyitómeccsen. – Nem volt téma, hogy leálljak. Soha nem figyeltem rá, hogy ilyen tudatosan alakítsam a sorsomat, egyszerűen ezt dobta a gép. Amúgy éppen azt beszéltük egy cimborámmal. hogy már nem fejezem be úgy, hogy a megye hármat kihagyjam. Két-három évet még biztosan tervezek, csendben azt remélem, hogy Nyírkércsen lesz közben újra csapat, mert a szüleim odavalók, Attila tesóm játszott is ott, legszívesebben onnan vonulnék vissza!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .