Kattints a képre!!

A Demecseri Kinizsi saját közösségi oldalán jelentette be, hogy a beadott és elfogadott nevezés ellenére, a futballcsapat nem fog elindulni a megyei harmadosztályú bajnokság Rétköz-csoportban.

Egyelőre nem lesznek bajnoki meccsek a demecseri pályán Fotó: tudósítónktól

„Minden követ megmozgattunk, hogy Demecserben ismét legyen nagypályás foci, de olyan nem várt dolgok történtek, amire nem voltunk felkészülve. Így arra a fájó döntésre jutottunk, hogy hiába fogadta el az MLSZ a nevezésünket megyei harmadosztályban, a nem saját tulajdonban lévő sporteszközök miatt, ebben a szezonban vissza kell lépnünk a bajnokságtól. Minden követ megmozgattunk annak érdekében, hogy ez ne így legyen. Viszont, ha indul az NB III-as futsalbajnokság (amire már a nevezést leadtuk és az MLSZ-re várunk, hogy elegendő résztvevő legyen) mindenképpen el fogunk indulni. A 2023/2024-es nagypályás bajnokságra pedig igyekszünk minden szükséges eszközt pótolni és azon leszünk minden erőnkkel, hogy újra visszakerüljön Demecser a megyei labdarúgás futballtérképére, majd pár éven belül eljutni oda, ahol a demecseri labdarúgásnak a méltó helye van” – fogalmazott a Demecsei Kinizsi elnöksége a megjelent közleményben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .