Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport első fordulójának mérkőzéseit rendezik vasárnap.

Bandor Ferenc, vagyis Kameni, a Szabolcsveresmart kapusa alighanem a győzelmet szomjazza a nyitányon Fotó: szabolcsfociinfo

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 1. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

FényeslitkeNyírkarász

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Megfiatalított csapattal vágunk neki a szezonnak, nem lesz könnyű, hisz van olyan poszt, ahol hiányossággal küzdünk. Ettől függetlenül bízom a srácokban, és tudom, mindent el fognak követni a jó szereplés érdekében.

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – A felkészülésünk meglehetősen felemásra sikerült, ezzel együtt amennyiben megfelelően állunk a feladathoz, ponttal, akár pontokkal távozhatunk.

Szabolcsveresmart–Ladányi TC

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – A nyári felkészülés nagyon hiányos volt, ettől függetlenül vasárnap már pontokért kell küzdeni. Jó lenne a rajtot elkapni, mert nem akármilyen sorsolást kaptunk és nem mindegy ebben a megerősített mezőnyben, hogy kezdünk – főleg hazai pályán.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Minden csapat számára nagyon fontos a bajnoki rajt, így vagyunk ezzel mi is. Mindkét csapatban történtek változások, jó mérkőzésre számítok, pontot, vagy pontokat szeretnénk szerezni.

Tiszakanyár–Újdombrád

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az első bajnoki mérkőzésünket győzelemmel szeretnénk kezdeni hazai pályán, ami nem lesz egyszerű dolog!

Balla János, az Újdombrád edzője: – Papíron jól erősítettünk, ezt viszont a pályán is be kell bizonyítani! Az edzőmeccsek felemásan sikerültek, de a bölcsek azt mondják: ha a főpróba rosszul sikerült, az előadás jó lesz.

Vaja–Baktalórántháza

Siska Attila, a Vaja edzője: – Nagyon kíváncsian várom a bajnoki rajtot, egyben bízom abban, hogy a nézők színvonalas mérkőzéseket láthatnak a csoportunkban – a sok jó csapatnak köszönhetően.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A felkészülés során a tervezett munkát többé-kevésé sikerült megvalósítani, miközben mint minden csapat, mi is szembesültünk problémákkal. A nyitányon egyből a csoport egyik meghatározó tagjához látogatunk, szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

Ajak–Tuzsér

Barati István, az Ajak edzője: – Egy évvel ezelőtt is ebben a párosításban kezdtünk, azzal az egygólos győzelemmel most is elégedett lennék, mert az első bajnoki nem lesz könnyű.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Elkezdődik egy nem könnyűnek ígérkező bajnokság. Csapatom átformálódott, a gerincet viszont, akiket szerettük volna, sikerült megtartani! Az érkezők gyorsan beilleszkedtek és biztos vagyok benne, hogy hasznos tagjai lesznek a csapatnak. Mentálisan biztosan erősödtünk, így bizakodva várjuk a nyitányt – Ajakon.

Pátroha–Gergelyiugornya

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – Kenyér barátom nem a levegőbe beszélt, amikor újra a bajnoki cím megszerzését tűzte ki célul. Az egyébként sem gyenge játékoskeretet sikerült tovább acélosítania, így nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de van egy tényező, amit megpróbálunk kihasználni, mégpedig azt, hogy a labda gömbölyű.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Úgy gondolom, ez a bajnokság sokkal erősebb lesz, mint az előző. Hat-hét jó csapat fog a dobogóért küzdeni. Szeretnénk mi is az első három helyért harcba szállni, igaz rögtön a nyitányon ahhoz a Pátrohához látogatunk, amely a kispadon és a játékoskeretet tekintve is megacélosodott. Keretünk létszáma jónak mondható, viszont, hogy mikor, milyen összetételben tudunk pályára lépni az mindig az adott héten dől el. A jó rajt mindig fontos, mi pedig szeretnénk eredményesen kezdeni az új bajnoki idényben.

Gyulaháza–Záhony

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Teljesen új csapatot kellett építeni a nyáron, rengeteg ifista került fel a felnőtt kerethez, de szeretnénk győzelemmel rajtolni.

Golyán Gergő, a záhonyi szakosztályvezetője: – Végre elérkezett a rajt! Nem tudom, a Gyulaháza jelenleg milyen játékerőt képvisel, viszont hazai pályán mindenkire veszélyes lehet. A felkészülésünk felemásra sikerült, én viszont bízom a fiúkban és az eredményes rajtban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .