Kattints a képre!!

Kisebbfajta rekordként tizenöt új játékossal vág neki a megyei másodosztály hétvégén rajtoló bajnoki idényének a Kocsord.

Seregnyi új játékossal soraiban indul neki az idénynek a kocsordi csapat Fotó: tudósítónktól

Ezzel alighanem „listavezetők” a nyári átigazolási piacon. Jóllehet, a Gémtech csoportban szereplő egyesülettől többen is távoztak, így is meglehetősen felduzzadt a létszám. A legnagyobb kontingens a csoporttárs Nyírcsaholytól érkezett – öt, többségében fiatal játékos szegődött a Kocsordhoz, miközben az Ópályitól is négyen csatlakoztak a csapathoz.

Játékosmustra

A Kocsord megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Orosz Engelbert (Nyírbéltek), Ruha Oszkár (Nyírcsaholy), Gergely Bence (Ópályi), Jónás Miklós (Nyírkarász), Sztároszta György (Tisztaberek II.), Varga Zsombor (Piricse)

Érkezett: Bálint Csaba (Újdombrád), Máté András (Ópályi), Mándi Pál (Ópályi), Kiss András (Ópályi), Jónás Ignác (Ópályi), Lucian Dascal (újrakezdte), Horváth Áron (újrakezdte), Virág Dezső (Nagydobos), Disznós Szabolcs Patrik (Bestrong), Botos Benjámin (Nyírcsaholy), Szolnoki Richárd (Nyírcsaholy), Szamák Zsolt (Nyírcsaholy), Farkas Márió (Nyírcsaholy), Farkas Tamás (Nyírcsaholy), Bálint Zsolt (Nyírkarász)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .