Kattints a képre!!

A Nyírbátor NB I-es futsalcsapata hétfő este a Kecskemét otthonában lépett pályára a bajnokság második fordulójában.

A fehér mezes bátoriak ugyan vezetést szereztek, majd biztosan nyert a Kecskemét Fotó: tudósítónktól

A nyírségiek győzelemmel, az alföldiek – a címvédő – Haladás otthonában elért döntetlennel kezdték az idényt, ez utóbbi vastagon kimeríti a bravúr fogalmát. Egyébként is merész terveket szövögetnek arrafelé, amit a találkozó is bizonyított. Bár Faragó Lajos góljával vezetéshez jutottak a vendégek, a folytatást nagyon megnyomták a hazaiak és Opre Rajmund  bravúrjai dacára még a szünetig fordítottak. A második félidőben tovább növelte előnyét a Kecskemét, a meccs hajrára pedig elfogyott a kockáztató Bátor, a végén csak a szépítésre futotta.

Az A Stúdió-Nyíregyháza aktuális, Magyar Futsal Akadémia elleni idegenbeli összecsapása 20 órakor kezdődött, erről természetesen ugyancsak beszámolunk.

Futsal NB I.: 2. forduló

Kecskemét–Nyírbátor SC 7–2 (2–1)

Kecskemét, 178 néző, v.: Hartung V., Deme R. Nyírbátor: Opre R. – Szöcs L., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Tóth K., Faragó L., Szabó S., Kerekes M., Molnár R., Hoksz M., Lakatos L., Hadházi S., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Pál P. 2, Milovac 2, Mánya Sz., Hadnagy I., Öreglaki N., illetve Faragó L., Szentes B.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .