Kattints a képre!!

Egy pont is több a semminél. Két elbukott hazai bajnoki után a Sény-Carnifex remizett (0-0) az újonc, mindazonáltal meglehetősen jól szereplő Körösladány ellen az NB III. Keleti csoport ötödik fordulójában.

Ebben benne volt a gól – de a körösladányi háló értintetlen maradt Fotó: Fazekas Ármin

A további szigorú tényeknél maradva: a szabolcsi legénység – öt összegereblyézett ponttal – a tizenhatodik a tabellán, más kérdés, egy esetleges győzelemmel jelentősen feljebb nyomulhatott volna…

– Elnézve a forduló eredményeit, talán most félig üres az a bizonyos pohár, hiszen nyugodtan kijelenthetjük: hazai pályán az ilyen mérkőzéseket meg kell nyerni! – nyomatékosította Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiuemi Viktorral közösen irányítja az együttest. – Mert a végelszámolásnál hiányozhatnak majd ezek a pontok. Igazából azt kaptuk a vendégcsapattól, amire számítottunk. Felkészültünk és tudtuk hol lehet keresnivalónk, sajnos nem használtuk ki. Ugyan jó felfogásban játszottunk, alakítottunk ki helyzetet, illetve helyzeteket mindkét félidőben, de ezek kimaradtak. Márpedig ezeket a helyzeteket nem lehet kihagyni, sőt könyörtelenül ki kell használni! Amíg ezek elmaradnak, egy helyben topogunk. Már csak azért is mondom ezt, mivel három olyan mérkőzésünk következik, amelyeken fel kell kötni a gatyánkat! Viszont nem kaptunk gólt, megszereztük első hazai pontunkat. És ha nem tudsz nyerni legalább ne kapj ki – tartja a mondás, ugye! De most azért tele is lehetett volna az a bizonyos pohár!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .