Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport ötödik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

Ez veszélyes volt! De nem született fól a dénői bajnokin Fotó: Fazekas Ármin

A szabolcsi katlanba látogató újonc Körösladány meglehetősen jól kapta el a rajtot, eddigi egyetlen vereségét még a nyitófordulóban szenvedte el – idegenben. A legutóbbi körben első győzelmét arató házigazda, persze „éhezte” a sikert, elvégre otthon mindkét őszi fellépést elbukta. Ennek megfelelően többet kezdeményezett a hazai csapat, igyekezve emlékezetessé tenni Fiumei „Öcsi”, az edzőpáros tagjának születésnapját. Adódott is lehetőség a győzelem kicsikarására, de a sényői lábakban maradt a gól.

Ugyanakkor a Kisvárda II. gólgazdag mérkőzésen nyert Hatvanban.

NB III., Keleti csoport: 5. forduló

Sényő-Carnifex–Körösladány 0–0

Sényő, 202 néző, v.: Tóth T. Sényő: Szondi L. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D., Erdei A. (Jócsák D.), Toldi A. (Barta G.), Kapacina K., Farkas M., Schmidt P., Kapacina V., Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Kiállítva: Szántó M. (82.)

Imrő László: – Jó mérkőzés volt! A pozitívum,hogy megszereztük első hazai pontunkat és nem kaptunk gólt! A negatívum, hogy a  második félidőben két százszalékos helyzetünk volt és egyet sem rúgtunk be. Ennyin múlott az, hogy a mai nap egy pontnak kell örülni és nem háromnak!

Hatvan–Kisvárda Master Good II. 3–5 (1–4)

Hatvan, 250 néző, v.: Németh G. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan, Králik (Poludnjak, 78.), Rubus, Sikorszki – Szőr, Adu (Simon M., 54.) – Bjelalov (Bokor M., 59.), Kirjuhin, Czérna – Heles. Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Heles (0–1) a 13., Bjelalov (11-esből, 0–2) a 15., Szőr (0–3) a 29., Rubus (0–4) a 35., Karácsony (11-esből, 1–4) a 45., Mundi (2–4) a 63., Fellner (3–4) a 76., Heles (3–5) a 84. percben.

Kiállítva: Barthel, a 60. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .