Kattints a képre!!

Noha már megkezdődött a megyei első osztályú bajnokság, az átigazolási időszak még tart, ezt a lehetőséget kihasználva két védővel erősített az Ibrány.

Újabb változások történtek az ibrányi csapatnál Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Helyesebben Nagy Ernő már bemutatkozott: előbb a Mátészalka elleni Magyar Kupa-mérkőzésen, majd a nyitófordulóban is pályára lépett, sőt a Karcagtól érkezett futballista gólt szerzett a Mándok elleni – 1-1-re végződött – összecsapáson. A húsz esztendős Mező Péter viszont valóban teljesen új szerzemény: a debreceni nevelésű hátvéd az NB III-as Tállya színeiben szerepelt a tavaszi szezonban. Idevágó információ továbbá, hogy bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Pápa Sándor visszatér a Kótajtól, a játékos mégsem a Tisza-parti együttesben folytatja…

Játékosmustra

Az Ibrány megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Somogyi Tibor (Újfehértó), Lakatos Bence (Kállósemjén), Szőlősi Patrik (Cigánd), Nagy Dávid (Cigánd), Mészáros Marcell (munkahelyi elfoglaltság miatt), Gergely Balázs (Mátészalka), Csáki József (Mátészalka), Kovács Gergő (Újfehértó)

Érkezett: Kecskeméti Péter (Újfehértó), Bégányi Balázs (Nyírgyulaj), Blága Tamás (Kálmánháza), Horváth Norbert (Austria Juice-Vásárosnamény), Nagy Dániel (Nyírmeggyes), Szikszay Sándor (Kék), Sustyák Dávid (Balmazújváros), Nagy Ernő (Karcag), Mező Péter (Tállya)

 

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .