Kattints a képre!!

Legutóbb azzal a felkiáltással „engedtük el” a Sényő-Carnifex NB III-as csapatát, hogy – „Most kell domborítani! Az óhaj meghallgatásra talált, a hétközi körben megszerezte első, ráadásul idegenbeli győzelmét a szabolcsi legénység, amely Jászberényben kerekedett felül.

Egyre több áldozatot követel a sényőiek őszi szereplése Fotó: Fazekas

Vasárnap (kezdés: 17.30) hazai pályán lehet tovább ütni a vasat, amit, persze leírni könnyű, megvalósítani annál nehezebb. Pláne, hogy a vendég – egyben bajnoki újonc – Körösladány érkezik, amely ugyancsak csipkedi magát: eleddig hét pontot gyűjtve a hatodik helyen állomásozik. Más kérdés, hogy az immár hosszabb ideje sérült Fabu Márton, illetve Vámos Márk mellé felíratkozott Ignéczi Martin és Matyi Zoltán is, Schmidt Péter viszont visszatér eltiltása után.

– Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de igazából akkor ér valamit az idegenbeli győzelem, ha itthon is sikerül nyerni – szögezte le Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Bár kétségtelenül megfogyatkoztunk, ha a hétközi mentalitással lépünk pályára, emellett át tudjuk menteni a szerdai formánkat, akkor elérhetjük célunkat.

Ugyanakkor a hetedik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. a – a tabellán tizenharmadik helyen helyen tanyázó – Hatvan vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .