Kattints a képre!!

Kopor Alex abszolút újoncként debütált az Austria Juice-Vásárosnaményban a megyei első osztályú bajnokság hétvégi nyitófordulójában.

Kopor Alex igyekezett eleget tenni Unchiás Rémusz edző elvárásainak Fotó: tudósíótnktól

Szó se róla, a tizennyolc éves balhátvéd azonnal a sűrűjében találta magát: a beregiek a nyáron felettébb beerősített Újfehértó ellen kezdtek. Noha elbukták (0-1) a hazai fellépést, a naményi kispadon szintén ezúttal debütáló Unchiás Rémusz edző aligha véletlenül vetette be kezdőként és „hagyta” végig a pályán az ifjú védőt.

– Igazából középpályás vagyok, de nem szoktam kifogásokat keresni, hogy én itt nem játszok vagy ott nem játszok, ahová beállít a mester, ott próbálok segíteni – elmélkedett Kopor Alex. –Az első meccsem miatt, hát egy kicsit azért izgultam, de amint elkezdődött ez elmúlt. Nagyon jól éreztem magam, viszont a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy elterveztük. A csapattársaim bíztak bennem, ami nyilván feldobott. Szerintem bemutatkozásnak nem volt rossz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .