Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság második fordulóját rendezik – a szombati nemzeti ünnep miatt – pénteken és vasárnap.

Villanyfényes tarpai összecsapás vezeti fel a fordulót – pénteken Fotó: facebook

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 2. forduló (kezdés: 17 óra)

Péntek

Tarpa–Nagyhalász

Oleg Lutkov, a Tarpai edzője: – Próbáltuk elemezni a múlt heti hibáinkat és ebből tanulni! Ennek megfelelő edzésmunkát végeztünk, hazai pályán pedig csak a győzelem elfogadható.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Valószínűleg kilométerben gazdag meccs lesz, Tarpa azért nem itt van… A hazaiak megvannak minőségben és mennyiségben is, a spájzból mindig előkapnak egy-egy ügyes „pulyát”. Készülünk tisztességgel, szeretnénk kellemes meglepetéssel előrukkolni az értünk szorítóknak.

(A mérkőzés 19 órakor kezdődik)

Vasárnap

Nagyecsed–Kemecse

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – A rajtot jól elkapó vendégcsapatot fogadunk, hazai pályán viszont szeretnénk mi is sikeresen bemutatkozni. Sajnos, a nyitómeccs meglehetősen komoly áldozatokkal járt, nem elég, hogy elpuskáztunk sok helyzetet, három játékosunk megsérült. Ettől függetlenül tervünk a három pont begyűjtése.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Azon vagyok, hogy ne üljünk fel a körhintára, mert akkor nem kell figyelni rá, mikor szálljunk le róla. The Show Match Go On!

Csenger–Nyírbéltek

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egy jól kezdő újonccsapat látogat hozzánk, reméljük, a fiatalok fel tudnak nőni a feladathoz és végre mi is megszerezzük első bajnoki pontjainkat.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Csengerből pontot, pontokat elhozni piszok nehéz feladat lesz, mivel évek óta meghatározó csapat a megye egyben – egy nagyon jó edzővel, aki tudja őket motiválni. De remélem, nem esünk át a ló túl oldalára a nyitányon aratott győzelem után, ugyanolyan bátran és fegyelmezetten fogunk ezúttal is futballozni, mert akkor elérhetjük célunkat.

Nyíregyháza Spartacus II.–Kállósemjén

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Hétvégén, hazai pályán mindenképpen szeretnénk javítani, a jó erőkből álló vendégek ellen!

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Az első akadályt sikeresen megugrottuk, bízom a csapat további jó teljesítményében, ha betartjuk a megbeszélteket úgy gondolom, van keresnivalónk és ponttal vagy pontokkal távozhatunk.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Mátészalkai MTK–Balkány

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Az első hazai mérkőzésünket vívjuk vasárnap, amelyen természetesen egyértelmű célunk a három pont megszerzése. Nyilván nem lesz könnyű dolgunk, mert a Balkány jól felkészített csapat, viszont, ha a támadóharmadban jó döntéseket tudunk hozni, akkor sikerrel vehetjük ezt az akadályt.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A Mátészalka játékoskerete benne van a top háromban, nem véletlenül áldoztak ennyit az igazolásokra. Természetesen megpróbálunk mindent megtenni a pontszerzés érdekben, noha tudjuk, ez nem lesz egyszerű feladat. Ha azokat a taktikai hibákat ki tudjuk javítani, melyek az első bajnokin megmutatkoztak, érzésem szerint bármi megtörténhet.

Nyírmeggyes–Ibrány

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, a hazai pálya meghozza a szerencsénket. Az előző mérkőzésen is megvoltak a lehetőségeink, bízom benne ezúttal eredményesek is leszünk. A srácok egyre éhesebbek a sikerre, ami a heti edzésmunkájukon is látszik. Ha ezzel a hozzáállással megyünk fel a pályára hétvégén, itthon tarthatjuk a három pontot.

Kató István, az Ibrány edzője: – Az előjelek biztatóak annak ellenére, hogy több játékos sérüléssel bajlódik. Nehéz mérkőzésre számítok, ugyanakkor, ha a játékunk pontosabb lesz, mint a nyitófordulóban, ebben az esetben lehet keresnivalónk.

Mándok–Austria Juice-Vásárosnamény

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Ellenfelünk nagyon jó erőkből áll, magabiztos és imponáló felkészülést tudhat maga mögött. Az első bajnokin nagy csatában maradtak alul, ezért biztos javítani szeretnének. Nagyon motivált Naményra számítok. Ha az első fordulóban mutatott játékunkat tovább tudjuk csiszolni és megfelelő önbizalommal, hittel játszunk, akkor reméljük, az első hazai meccsünket sikerrel tudjuk ünnepelni. Ennek érdekében viszont biztos, hogy vért kell izzadni!

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Mindenképpen szeretnénk javítani, „pontosan” távozni, bár tudjuk, nagyon nehéz mérkőzés lesz. Abban biztos vagyok, a kilátogató szurkolók éles, kiélezett meccset fognak látni.

Nyírbátor–Újfehértó

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A rosszul sikerült rajt után máris itt a lehetőség a javításra, ismét hazai környezetben lépünk pályára a jó erőkből álló Újfehértó ellen.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Jól sikerült a rajt, minden megszerzett pontnak, pláne idegenben hatalmas értéke van. Szeretnénk folytatni a pontok gyűjtését, nyílván minden mérkőzéshez így állunk hozzá. A Nyírbátort masszív, szervezett, játszó csapatnak tartom, ezért véleményem szerint egy férfias, izgalmas meccset fogunk játszani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .