Kattints a képre!!

Módis Dávid törött lábujjal rúgott két gólt a Geszteréd elleni szombati edzőmeccsen! A Szakoly megyei másodosztályú csapatának huszonnyolc éves csatára az első félidő hajrájában sérült meg, mindazonáltal végig tolta a mérkőzést – nem is akárhogy.

Módis Dávid (labdával) csak a meccs után döbbent rá: eltört a lábujja Fotó: tudósítónktól

A vendég szakolyiak 3-2-re nyertek, és abban is bízhatnak, csak átmenetileg „vesztették el” a frontemberüket, aki reméli, a szűk két hét múlva esedékes bajnoki nyitányra visszatérhet a pályára.

– Az első félidő utolsó perceiben a labdáért harcoltunk, elestem, aztán történt, ami történt… – zárta rövidre a részleteket érintő témát Módis Dávid. – A lényeg, kiderült, hogy a jobb lábam nagyujja eltört: éreztem a meccs közben, akkor nem törődtem vele, a lefújás után viszont rögtön fájdalomcsillapítót kellett bevenni és most nem fest valami szépen. Nem gipszelik be, azt mondta a doki, három-négy hétig kímélni kell, de az első bajnokit nem szeretném kihagyni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .