Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as csapata beragadt a bajnoki rajton: a három bajnoki fellépésén egy pontot gereblyézett össze. A Keleti csoport újabb, hétközi fordulójában Jászberényben lép pályára, márpedig a hazai együttes ugyancsak nem tündökölt eddig, olyannyira, hogy hajszálra azonosan teljesített szerdai ellenfelével.

A sényőiek számára égetően fontos lenne a pontszerzés Fotó: Fazekas Ármin

Vagyis, a felek számára adott a lehetőség, hogy kozmetikázzanak szereplésükön, mindkét oldalon nagy szükség mutatkozik a sikerélményre.  Annyi bizonyos, a legutóbbi, BKV Előre elleni összecsapáson kiállított Scmidt Péter, illetve a sérült Vámos Márk nem állhat rendelkezésre.

– Mindkét csapat látott már szebb napokat, éppen ezért a hazaiak is alighanem úgy vannak vele, mint mi: most kellene valamit domborítani – szögezte le Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Egyértelmű, hogy ilyen kezdés után ez nagyon fontos mérkőzés mindenki számára, égető szükség lenne minimum a pontszerzésre, ennek érdekében dolgozunk.

Ugyanakkor az eredményesen rajtoló Kisvárda Master Good II. a – a hatodik helyen tanyázó – Putnokot fogadja (17.30)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .