Kattints a képre!!

Noha Csáki Péter nem ma kezdte a szakmát, a Kemecse megye egyes csapatának vérbeli Jolly Jokere ezt is megérte – vezeti a góllövőlistát! Igaz, csupán a nyitóforduló után, de azért ezt biztos felkarcintja „noteszába”.

Szép az élet! Csáki Péter júliusban az esküvő, majd az augusztusi bajnoki nyirányon szerzett két gól miatt lehet boldog Fotó: magánarchívum

Annyi szent, a huszonhét éves futballistára jó idők járnak. Júliusban esküvő, az első bajnokin pedig duplázott a Csenger ellen – csereként, a 62. percben pályára lépve, amikor úgymond „égett a ház”. Azon a mérkőzésen, amely fordulataiban, a gólok számát tekintve pedig mindenképp máris benevezett a szezon legjobb találkozóinak sorába. Csak a rend kedvéért: a vendég szatmáriak háromszor vezettek (0-1, 1-2, 2-3), a végén mégis a Kemecse nyert 4-3-ra.

– Még soha nem álltam ilyen jól a góllövőlistán, ami nyilván köszönhető annak is, hogy minden poszton játszottam már, gyakorlatilag csak kapus és csatár nem voltam – taglalta Csáki Péter. – Szép eseménnyel kezdődött számomra az új szezon felkészülési időszaka, hiszen júliusban most már feleségemmel, Csáki-Mátrai Boglárkával egybe keltünk, ami nagyon boldoggá tesz! A Csenger elleni mérkőzésbe 2– 3-as állásnál csereként szálltam be, de előtte még jeleztem, az akkor kispadon ülő Kopasz József kapusnak, hogy nyugalom, megfordítjuk a meccset! Arra viszont nem gondoltam, hogy mind a két gólt én fogom szerezni, ami egyben azt is jelentette, hogy betartva szavamat tényleg megnyertük a meccset. Bízom benne, hogy továbbra is így fog kinézni a góllövőlista, na meg remélem, ez egyben azt is fogja jelenteni, hogy a Kemecse minél előkelőbb helyen végez a bajnokságban!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .