Kattints a képre!!

Augusztus 13-án szombaton délelőtt Dajka László szervezésében, és az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság támogatásával rendezték meg a Víg István emlékére létrehozott kispályás labdarúgó tornát.

A győztes csapat Fotó: tudósítónktól

A Nyíregyházi Városi Kispályás bajnokság szervezésében, működtetésében évtizedekig komoly szerepet töltött be a 2017 decemberében 74 éves korában elhunyt „Pista bácsi”, aki a Megyei Labdarúgó Szövetségben (majd a jogutódnál, az SZSZB Megyei Igazgatóságon) különböző beosztásokban hosszú éveken át dolgozott aktívaként.

A Városi Stadion salakpályáin immár 5. alkalommal megrendezett emléktornán 12 együttes vett részt. A sportszerű, fordulatos találkozókat hozó kupán a Pikoló Söröző csapata végzett az élen. A torna legjobb találkozóit a kupagyőztes és a második helyezett Sajtos Pogácsa együttesei vívták. A csoportban 5-4-re a „pogácsások” nyertek, ám amikor jobban számított – a hármas döntőben – a Pikoló 4-3-ra visszavágott és ezzel begyűjtötte az első helyet.

A helyezetteknek és a különdíjasoknak a serlegeket és az okleveleket Kvaka Árpád MLSZ SZSZB Megyei Igazgató, Dajka László szervező és Víg László, Pista bácsi fia adták át

Labdarúgás: Víg István emléktorna 

A végeredmény: Pikoló Söröző, 2. Sajtos Pogácsa, 3. Trió Maxi Gáz, 4. Rozsrét SE

Különdíjasok. Gólkirály: Géczi Péter (Pikoló Söröző). Legjobb játékos: Dobos Balázs (Sajtos Pogácsa). Legjobb Kapus: Bernáth Richárd (Pikoló Söröző)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .