Kattints a képre!!

Nem sok Steven keresztnevű futballista tapossa a gyepet a mi kis megyei bajnokságunkban, egészen pontosan csak egy. Mint kiderült, Szabó Steven édesapja ragaszkodott anno az angolos megszólításhoz, midőn fia valamivel több, mint huszonegy éve napvilágot látott.

Szabó Steven lába elsült, az újonc Béltek pedig bravúros győzelemmel kezdett Fotó: tudósítónktól

A kicsi felcserepedett, futballista lett, vasárnap pedig az újonc Nyírbéltek második, egyben győztes (2-1) gólját hintette a Szpari II. ellen megyei első osztályú idénynyitón.

– Tudtuk, egy nagyon erős csapat ellen lépünk pályára, de végig küzdött az egész csapat – nyomatékosította Szabó Steven, a béltekiek támadó középpályása, aki második szezonját tolja az egylet színeiben. – A hajrában pedig a győztes gólt szerezni, na, ez nagyon felemelő érzés. Sőt, elmondhatom, mióta Bélteken vagyok ez volt a legfontosabb gól, amit lőttem, azért remélem, nem az utolsó. Természetesen mindenki nagyon fel volt dobva a lefújás után,  így kell megkezdeni egy szezont!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .