Kattints a képre!!

Történjék bármi a megye egy aktuális idényének – tengernyi – hátralévő részében, Mihajlo Bodannak már lesz mit emlegetni.

Mihajlo Bodan (bal szélen) gyors gólját világszinten is nehéz lesz felülmúlni Fotó: három határ hírei

A Tarpa tizennyolc éves támadó középpályása szerezte a bajnokság első, egyben alighanem leggyorsabb gólját: a szombati nyitófordulóban – a korábbi információkhoz képest némileg több idő elteltével – a középkezdés után tizenhárom  másodperccel bevette a Nyírbátor kapuját! Ezzel mindenképpen beírta magát a krónikákba, elvégre szerte a (futball)világban ritkán esik meg ilyesmi, bár éppenséggel mifelénk is volt már példa hasonlóra, amivel külön cikkben foglalkozunk.

– A bátoriak kezdtek, hátrapasszolták a labdát a belső védőnek, akinek átadását sikerült elcsípni, elvittem és berúgtam, ennyi – ecsetelte a pillanatok tört része alatt játszódott eseményeket Mihalo Bodan, aki röpke pályafutásának talán eddigi legemlékezetesebb gólját rúgta. És kinek megszólaltatásában csapatársa, az ominózus összecsapáson ugyancsak betaláló Barta Károly nyújtott segítséget. – A meccs előtt az edzők elmondták, hogy az ellenfél térfelén le kell támadni, ezért is sikerült hamar gólt szerezni, bár az előző szezonban is gyakran tettünk így, most csak ezt folytattuk. Természetesen örülök, hogy hozzá tudtam járulni a győzelemhez, lehet, soha többé nem fogok ilyen gyorsan betalálni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .