Kattints a képre!!

Úgy saccperkábé minden huszadik – de lehet keveset mondtunk – játékosnak adatik meg, hogy új csapatában azonnal győztes góllal debütáljon. Gömze Antal benne volt ebben a körben: a Kállósemjén megyei első osztályú együttesének nyári szerzeménye „kente be” az egyetlen gólt (1-0) a Mátészalka elleni nyitómérkőzésen.

Gömze Antal (előtérben) főszerepet játszott az újonc semjéni csapat sikeres kezdésében Fotó: ifj. Gáll László

A harminckét éves csatár az első félidő 35. percében villant, így nem csupán neki, az egyébiránt újonc hazai egyletnek is jól sült el a bajnoki bemutatkozás.

– Nekem piszok jót tett ez a kezdés, mert az előző szezonban különböző sérülések miatt meglehetősen sokat kihagytam, lekopogom, most teljesen rendben vagyok – fejtegette Gömze Antal. – Valami hasonlóról álmodik az ember, hogy ilyen jól sül el az első meccs: gólt, ráadásul győztes gólt rúgtam. Hogy mi lesz később? Előbb egészség legyen, én már csak tudom, persze, szeretném bizonyítani, hogy nem véletlenül tartott rám igényt a Semjén. Azt máris megtapasztaltam, hogy itt imádják a focit, a csapatot: nagyon jó hangulatú bajnoki volt, sokan kijöttek, élmény ilyen közegben futballozni, reméljük a folytatás is hasonló lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .