Kattints a képre!!

Akárcsak pénteken a Nyírbátor, hétfő este az A Stúdió-Nyíregyháza is fennállása első NB I-es futsal mérkőzését vívta hazai pályán a Veszprém ellen.

A kék mezes nyíregyházi csapat a nyitómeccsen hiába próbálkozott Fotó: tudósítónktól

Noha az elmúlt években meghatározó erőnek számító bakonyiak játékoskerete átalakult, mindazonáltal kiütközött, hogy – szemben az abszolút újonc, így ezen a szinten rutintalannak számító nyírségiekkel – ők már nem csak szokják az élvonal légkörét, magyarán határozottabban kezdtek. Hamar vezetést szereztek, majd a szünetig tovább hizlalták a különbséget, gyakorlatilag eldöntve az összecsapást. A második félidőben szépített a Nyíregyháza: Kovács Erik lőtte a csapat sporttörténelmi első gólját.

Ahogy Lovas Norbert, a Stúdió edzője a nyitány előtt nyilatkozta: a feljutókkal szeretnének partiban lenni, az összes többi mérkőzésen szerzett pont – bármely csapat ellen – ajándék lesz. Nos, a bónuszpontra ezúttal nem volt sansz, egyelőre a tanulópénzt kell megfizetni.

Futsal NB I.: 1. forduló

A Stúdió-Nyíregyháza–Veszprém 1–5 (0–3)

Continental Aréna, 600 néző, v.: Újhelyi T., Tamás P. Nyíregyháza: Szabolcsi M. – Ladányi D., Varga D., Kovács G., Gyügyei Z. Csere: Petró M., Hegyes B., Krajnyák Zs., Kovács R., Lakatos P., Kovács E., Pataki I., Lakatos L., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Kovács E., illetve Everton, Dorogi B., Molnár R., Kártik Zs., Fellembek Z.

További eredmények: Nyírbátor–Rubeola 4–1 (1–1), Haladás–Kecskemét 4–4 (1–1), Berettyóújfalu–Magyar Futsal Akadémia 4–1 (3–0)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .