Kattints a képre!!

Az előző év díjazottjai Kisvárdán, a nyári felkészítőn vehették át elismerüket. Augusztus 7-én, Kisvárdán tartotta az megyei JB a következő szezonra való felkészítő programját a játékvezetők részére.

Pethő Pétert (középen) választották az elmúlt év legjobb sporijának a megyében Fotó: szabolcsjb

Rendhagyó módon – mivel 2021. decemberében nem tartottak megyei bált -, ezen a napon adta át a megyei JB elnöke, Dr. Jekő József az elmúlt év három díjazottja számára az elismeréseket. A fiatal tehetségeknek kiírt Lengváry József-díjat Bodolai Milán vehette át, a Tamás Lajos-díj az Év utánpótlás-játékvezetőjét illeti, aki ezúttal Kondor Milán volt.

Az adott év legnagyobb elismerését, 2021. Év Játékvezetője díjat pedig Pethő Péter kapta.

Péter 2009-ben tett játékvezetői vizsgát, 2012 óta erősíti a megyei I. osztályú játékvezetői keretet. Számos rangos megbízás, nagy rangadó van mögötte, melyek közül kiemelkedik a 2021-es megyei kupadöntő, amikor a kisvárdai stadionban a Csenger-Tarpa mérkőzést dirigálhatta. De felejthetetlen élmény számára a 2018-as tarpai pálya avatása is, amikor a Nyíregyháza-Real Madrid utánpótlás mérkőzést vezethette.

– Mindig igyekszem kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtani. Sokat köszönhetek legjobb kollégámnak/barátomnak a “parádés” segítségért Papp Istvánnak, illetve természetesen családomnak akik a nyugodt hátteret biztosítják a jó teljesítményhez, valamint köszönettel tartozom a többi kollégámnak, vezetőknek, akik szakmai alapon úgy ítélték meg, hogy 2021-ben én lehettem az év játékvezetője!

(forrás: szabolcsjb.hu)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .