Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport második, hétközi fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán folytatta bajnoki szereplését.

A kék mezes sényői csapat botlott hazai pályán Fotó: Fazekas Ármin

Szó se róla, a még nyeretlen szabolcsi csapat számára fajsúlyos feladatnak tűnt az eleddig hibátlan BKV Előre elleni fellépés. Nos, a határozottan kezdő vendégek nem szerettek volna semmit a véletlenre bízni, viszonylag korán vezetést szereztek, és lendületük a folytatásban sem csökkent, percekre beszorultak a házigazdák. A második félidőben tovább növelte előnyét a fővárosi legénység, a kétgólos hátrány után dacára adta fel a Sényő, amely jelentősen feljavult, ám a kiállítás végképp eldöntötte a találkozót.

NB III., Keleti csoport: 3. forduló

Sényő-Carnifex–BKV Előre 0–2 (0–1)

Sényő, 219 néző, v.: Vinter B. Sényő: Szondi L. – Bodó G., Klepács K. (Ignéczi M.), Erdei A., Toldi A., Kapacina K., Farkas M., Matyi Z. (Barta G.), Schmidt P., Kapacina V., Orosz M. (Fenyőfalvi D.) Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Csanálosi P., Tóth D. Kiállítva: Schmidt P.

Imrő László: – Gratulàlok a vendégcsapatnak, a mai nap jobbnak bizonyultak. Sajnos, összehoztunk megint két buta gólt és még egy attól is butább kiállítást. Reméljük, lassan azért eljutunk addig, hogy gólt szerezzünk.

Korábban játszották:

Kisvárda Master Good II.–Tiszaújváros 1–1 (0–1)

Kisvárda, v.: Szigetvári. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan (Bokor M., a szünetben), Králik, Rubus, Sikorszki – Szőr, Bíró R. – Simon M. (Bjelalov, 57.), Kirjuhin, Czérna (Adu, 80.) – Nagy M. K. Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Lőrincz P. (0–1) a 43., Bjelalov (1–1) a 77. percben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .