Kattints a képre!!

A Kisvárda Master Good II. vasárnap délelőtt hazai pályán folytatta bajnoki szereplését: az NB III. Keleti csoport harmadik fordulójában rendezett mérkőzésen.

A fehér mezes várdai csapat veretlebségi sorozata nem szakadt meg Fotó: kisvardafc

A házigazdák két győzelem után ezúttal döntetlent játszottak. A Sényő-Carnifex délután szintén saját otthonában fogadja a BKV Előrét.

NB III., Keleti csoport: 3. forduló

Kisvárda Master Good II.–Tiszaújváros 1–1 (0–1)

Kisvárda, v.: Szigetvári. Kisvárda II.: Perehanec – Avetiszjan (Bokor M., a szünetben), Králik, Rubus, Sikorszki – Szőr, Bíró R. – Simon M. (Bjelalov, 57.), Kirjuhin, Czérna (Adu, 80.) – Nagy M. K. Edző: Kocsis János.

Gólszerző: Lőrincz P. (0–1) a 43., Bjelalov (1–1) a 77. percben.

Kocsis János: – Sajnálom az első félidőt, nem is elsősorban azért, hogy az ellenfél vezetett, hanem mert nem jó felfogásban, sok gyenge egyéni teljesítménnyel és a meglévő hibáinkkal együtt játszottunk. A második félidőre tudtunk ezen változtatni, az egyéni teljesítmények is javultak, talán fizikálisan is az ellenfél fölé kerekedtünk. Rengeteg lehetőségünk volt, de a futball ilyen, ha előtte sok hibát követünk el, akkor nehezen adja meg a fordítás lehetőségét. Az egyenlítés után akár meg is nyerhettük volna a meccset, de ha összességében nézem a mérkőzést, akkor nem érdemeltünk többet. Ezeket a hibákat teljesen nem lehet kizárni, de bízom benne, hogy idővel sikerül csökkenteni a számukat, akár már a következő meccsre. Jobb döntetlent játszani, mint veszíteni, de muszáj tanulni a hibáinkból és kijavítani azokat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .