Kattints a képre!!

A Nyírbátor pénteken sikeresen túlesett a tűzkeresztségen, a futsal NB I-ben ugyancsak újonc A Stúdió-Futsal Nyíregyháza hétfő este (kezdés: 19 óra) mutatkozik be, amikor a bajnoki nyitányon a Continental Arénában fogadja – az élvonalban hosszú ideje meghatározó szereplőnek számító, az előző szezonban negyedik helyen végzett – a Veszprémet.

A nyíregyházi csapat nem babérjain ülve várja a bajnoki nyitányt Fotó: facebook

A megyeszékhelyi együttessel Lovas Norbert irányításával – emlékezetes osztályozón – harcolta ki a feljutást, az edzőt időközben megerősítették posztján, majd némiképp a játékoskeret is átalakult.

– Hazai pályán próbálunk minél eredményesebben szerepelni, a másik három NB II-es feljutóval pedig partiban lenni – vázolta a terveket Lovas Norbert, a nyíregyháziak trénere. – Az összes többi meccsen szerzett pont ajándék és nagyon értékes lesz, bármely csapat ellen szerezzünk. Ez a realitás, hisz nyilván időbe telik majd, mire abszolút felvesszük az NB I. ritmusát. Annál is inkább, mert Petró Martin kapus, Krajnyák Zsolt és Varga Dániel kivételével senki nem játszott még ezen a szinten a keret tagjai közül, márpedig tapasztalattal csak testközelből, élesben lehet felvérteződni.

Névsor: az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza játékoskerete

Kapusok: Szabolcsi Máté, Hegyes Benjámin, Petró Martin

Mezőnyjátékosok: Kovács Róbert, Kovács Erik, Kovács Gergő, Lakatos Péter, Lakatos László, Ladányi Dávid, Varga Dániel, Gyügyei Zoltán, Pataki István, Bagdi Róbert, Krajnyák Zsolt

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .