Kattints a képre!!

Fel van adva a lecke a Sényő-Carnifex számára: az NB III-as csapat a még hibátlan BKV Előre ellen lép színre hazai pályán vasárnap (kezdés: 17.30) a Keleti csoport harmadik fordulójában.

A kék mezes sényőiek ezúttal a közlekedésiek kapujának bevételével próbálkoznak Fotó: Fazekas Ármin

Mindemellett a feladat azért is fajsúlyos, mivel a szabolcsiak eleddig egyetlen pontot szereztek, és időközben a Magyar Kupától is búcsúzni kényszerültek. Ráadásul a támadó, Vámos Márk lábtörést szenvedett a Putnok elleni kupamérkőzésen, rá hónapokig nem számíthat a szakmai stáb.

– Az előző szezonban is meghatározó szerepet töltött be a BKV, amely idén is komoly célokkal indult, ez látszik az eddig elért eredményein – elmélkedett Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Mi viszont nem kezdtük valami fényesen a bajnokságot, ugyanakkor abszolút nincs pánikhangulat, de ha nem akarunk nagyon leszakadni a mezőnytől, vasárnap bravúrra lesz szükség. Megpróbáljuk megoldani.

A két győzelemmel rajtoló Kisvárda Master Good II. a – a mindkét eddigi fellépését elbukó – Tiszaújvárost fogadja vasárnap (kezdés: 11 óra).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .