Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztály, valamint a megyei harmadosztály Szamos-csoport első fordulóinak mérkőzéseivel ezen a hétvégén rajtol el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a 2022-2023-as labdarúgó szezon.

Az erő legyen velük Fotó: tudósítónktól

Az elmúlt idény május 28-án ért véget a megyei élvonalban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, így 77 nap után lépnek pályára ismét a legmagasabb pontvadászatban a csapatok, míg a Szamos-csoportban június 11-én ért véget az előző szezon.

A Nyír-Wetland megyei első osztály újoncai a Kállósemjén és a Nyírbéltek egyaránt hazai pályán kezdenek. Előbbi a Mátészalkát, míg utóbbi a Nyíregyháza Spartacus FC II. csapatát fogadja. A nyitókörben több érdekes párosítás is található, így érdemes lesz kilátogatni a hétvégi bajnokikra.

Az élvonalhoz hasonlóan szintén 16 csapatot felvonultató Szamos-csoportban is elkezdődnek a küzdelmek augusztus 13-14-én. A felnőtt találkozók – osztálytól függetlenül egyaránt – órakor kezdődnek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .