Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság nyitófordulóját rendezik hétvégén.

Az újonc kállósemjéni csapat hazai pályán mutatkozik be: rangadó jellegű meccsen fogadja a Mátészalkát Fotó: szabolcsfociinfo

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 1. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény–Újfehértó

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Azt gondolom, az egyik bajnokesélyessel találkozunk az első fordulóban, olyan csapattal, amely nyáron – véleményem szerint – nagyon jól igazolt, minőségi futballistákat vethet be, mindemellett évek óta jó szakmai munkát végez. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy a nyitányon győzelemmel szolgáljuk ki közönségünket.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy gondolom, készen állunk a rajtra. Nehéz őszünk lesz, minden mérkőzésen idegenben kell jól teljesítenünk. A fiúk becsülettel dolgoztak és a végére nagyjából sikerült kiegyenesednünk a sérülések terén is, így bizakodva várom az első bajnoki meccset.

Balkány–Nyírmeggyes

Mirgai László, a Balkány edzője: – Visszanéztük a vasárnapi Magyar Kupa-mérkőzést, ahogy az NB II-es játékvezetők is megtették, egyben elismerték, az első kapott gólnál az asszisztens nagyot hibázott, majd az ellenfélnek megadott 11-esnél a hazai csatár rájátszott az esetre – amit szintén elismert a bíró. Ezzel el is döntötték a meccset a mi kárunkra, remélem, a szabolcsi sporik jobban felkészültek a bajnokságra, mint kollégáik! Nyolc olyan futballistát igazoltunk, akik tizennyolc és huszonegy év közöttiek, ezzel együtt bízom fiatal csapatomban, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Nehéz lenne megtippelni a mérkőzés eredményét, hisz mindkét csapat kerete jelentősen átalakult. A felkészülés nem teljesen úgy sikerült, ahogy terveztem, de a munka jelentős részét elvégeztük. Bízom a sikeres kezdésben.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Kemecse–Csenger

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Tavasszal egy olyan kaotikus meccset játszottunk a Csengerrel, hogy még most is lecsót hányok, ha rágondolok. Jöjjön, aminek jönnie kell, mi minden esetben egy vérből valók vagyunk és ezen az úton megyünk, amíg csak lépni tudunk. This is The Beginning: 2022/2023

Barcsay István, a Csenger edzője: – Mondhatjuk, átalakult a játékoskeretünk, ettől függetlenül természetesen szeretnénk sikeresen kezdeni, meglátjuk, mire lesz képes a csapat.

Nyírbátor–Tarpa

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A felkészülési időszak utolsó két mérkőzése nem úgy sikerült, ahogy elképzeltük, de úgy gondolom, a bajnoki nyitányon mindenki a száz százalékot fog nyújtani!

Rozman Sándor, a tarpai edzőpáros tagja: – Úgy érzem, készen állunk a bajnokság nyitányára és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győzelemmel kezdjünk a nyitányon!

Vasárnap

Ibrány–Mándok

Kató István, az Ibrány edzője: – A bajnoki raj mindenki számára nagyon fontos, különösen igaz ez a lényegesen átalakult csapatunk esetében. Lassan megtaláljuk mindenki posztját, és ha a támadójátékban is előre tudunk lépni, akkor képesnek tartom a fiúkat a győzelemre.

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – A felkészülés finoman fogalmazva felemásra sikeredett, ennek ellenére nagyon bízom a jó bajnoki rajtban. Mindenki tudja, hogy ez mérvadó a továbbiakra nézve. Nehéz ellenfél vár ránk, amelynek erejét az is bizonyítja, hogy a kupában csak büntetőkkel maradt alul és búcsúzott a sorozattól. Nagyon koncentrált és fegyelmezett játékkal lehet csak keresnivalónk a mérkőzésen.

Kállósemjén–Mátészalkai MTK

Gáll László, kállósemjéni elnöke: – Tiszteljük a Mátészalkát, jó csapatnak tartjuk, ugyanakkor egy színvonalas felkészülésen vagyunk túl, emellett úgy gondolom, a hazai pálya és a szurkolóink támogatása adhat annyi plusz motivációt, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Nagyon fontos lenne, hogy megugorjuk az első akadályt, ami lendületet kölcsönözne a folytatáshoz.

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – A hétvégén megkezdődik a kőkemény pontvadászat. Azzal kapcsolatban még csak a találgatások mennek, hogy ki milyen erőt képvisel majd a bajnokságban, véleményem szerint öt-hat forduló után fognak majd igazán kialakulni az erőviszonyok. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Kállósemjén az egyik legerősebb kerettel rendelkező csapat és még idegenbe is kell látogatni hozzájuk, igazi férfi munkára lesz szükség a pontszerzés érdekében is. Emellett tudom, hogy játékosaimat milyen fából faragták, és ha a megbeszéltek szerint játszunk majd, akkor igen is sikerrel vehetjük ezt a keménynek ígérkező feladatot.

Nyírbéltek–Nyíregyháza Spartacus II.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Alig vártuk, hogy megkezdődjön a bajnokság! Külön megtiszteltetés, hogy ilyen ellenféllel szemben játsszuk az első meccset, amely tudjuk, jó csapat. De bennünket éppen ez fog motiválni, hogy hazai pályán sikeresen kezdjünk.

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Újonccsapat ellen kezdünk, amely az előző bajnokságban nagy sikert ért el, ezért biztos, hogy megfelelő önbizalommal rendelkezik. Szeretnénk minél jobban kezdeni a bajnokságot, ennek szellemében készülünk.

Nagyhalász–Nagyecsed

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Tartalmas, forró nyár van mögöttünk, és az új szezon is kemény meccsel kezdődik. Dudás „Bulgár” Zoli és Mirgai mester mellett Kósa Józsi az az edző, aki folyamatos gondolkodásra készteti az ellenfelet, egy igazán jól megszervezett, masszív Nagyecsedet szabadított rá a mezőnyre. Célunk egyértelmű, szeretnénk méltó ellenfelek lenni és tiszta lelkiismerettel állni majd a harmincadik fordulót követő ítélethirdetésnél.

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Elkezdődik újra a pontvadászat a kiszámíthatatlan, erős megyei első osztályban. Idegenben rajtolunk a nyáron megerősített Halász otthonában, ahol tavasszal még csak pontot sem sikerült szerezni, most viszont szeretnénk. Bízom a játékosaimban, hisz sok melót tettek bele a felkészülés során.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .