Kattints a képre!!

Szilágyi Dániel, a Kemecse húsz éves hátvédje az NB III-as Sényő-Carnifextől érkezett a tavaly nyáron, ahol a korosztályos csapatokban felcseperedve a Cenyó és Szila becenéven „futott”. Az előző idényben igyekezett felnőni a feladathoz, immár a felnőtt futball közegében – a megye egyben.

Szilágyi Dániel (labdával) a sényői utánpótlás után igyekszik felnőni a feladathoz a „nagyok” között Fotó: tudósítónktól

– A Cenyó onnan jött, hogy eleinte centert játszottam, a Szila pedig a vezetéknevemből – szolgált magyarázattal a korábbi „művésznevekre” Szilágyi Dániel, akit a Kemecsénél még nem kereszteltek át. – Szerencsére olyan csapathoz kerültem, ahol jó a társaság, segítőkészek a társak. Mert ez teljesen más világ, a felelősség és persze, az elvárás nagyobb, mint az utánpótlásban. Valamilyen szinten izgulós vagyok, de ez csak addig tart, amíg megkezdődik a meccs, utána már nem foglalkozom vele, a pontos, kemény játékra törekszem, védőként nem igazán fér bele egy hiba sem. Nekem kitölti az életem a foci, ha van rá időm, edzés és munka mellett is elmegyek játszani a barátokkal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .