Kattints a képre!!

A közelmúltban Sátoraljaújhelyen rendezték a Hátsó-füves kupát, amelyen a megszűnt falusi csapatokat élesztették fel – néhány mérkőzés erejéig.

A győztes csapat fotó: facebook

Az esemény a Szatmár-vidék romaválogatott sikerével zárult, miután az elődöntőben legyőzte a sátoraljaújhelyi börtönőrök együttesét, majd a villámlás miatt félbeszakadt döntőben nyert a megszűnt falusi csapatok all-star válogatottja ellen. A rendezvényt a magyar labdarúgás több jelentős személyisége megtisztelte jelenlétével.

– Örömmel fogtam kezet Temesvári Miklóssal, Csank Jánossal, Egervári Sándorral – újságolta Tukacs László, a győztes Szatmár-vidék romaválogatottjának csapatvezetője. – Csillag Péter barátom jóvoltából léphettünk pályára, Pisont István pedig üzenetben köszöntötte a részvevőket. Nagy tapsot kaptunk, tényleg jól ment a foci. Megköszönném nekik, hogy eljöttek és nagyon fegyelmezetten játszottak, viselkedtek. A Szatmár-vidéki romaválogatottba a Fehérgyarmati DSZSE, a Túristvándi,a Milota,a Tisztaberek és a Kölcse öregfiúk adott játékosokat. Az elődöntőben a sátoraljaúlyhelyi Börtönőrök ellen 2-0-ra  nyertünk Lakatos Ferenc és Aranyos II Csaba góljaival. A döntőben 1-0-ra vezettünk Zámbó Imre góljával, amikor nyolc perccel a vége előtt felhőszakadás miatt a bíró lefújta a meccset. A főszervező, Csillag Péter közölte a kezdés előtt, látva a közelgő vihart, addig játszunk, amíg lehet, a pillanatnyi állást végeredménynek tekintik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .